Bodrum Gündem

Bakanlar Muğla’da CANLI YAYIN

Muğla’da yapımı tamamlanan yatırımların açılışına katılan Bakanlar, açılış öncesi miting alanında toplanan vatandaşlara seslendi.

Bodrum Gündem Haber

Bakan soylu, “Tendürek, Cudi tertemiz. Mersin’den Hatay’a kadar Amanos Dağları tertemiz. Allah’ın izniyle Cumhuriyet’in 100’üncü yılında bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak. Karadeniz’de gaz; terör ile bizi oyaladıkları Gara’da petrol çıkıyor. Çıldırmasınlar mı? Bir taraftan kendi arabamızı yaptık, çıldırmasınlar mı? Erdoğan tüm krizleri ortadan kaldırdı. Etrafımızdaki coğrafya ateş topu olmasına rağmen, Türkiye istikametinde ilerliyor. Bizi yolumuzdan çeviremeyecekler. 2023’te şu sandıkları patlatın. Cumhur İttifakı ile sandıkları patlatın. Seçim akşamı Tayyip Erdoğan’a çelme takmaya çalışanlar dünyanın tüm liderleri ‘Zaferiniz kutlu olsun’ diye arayacaklar. İhracatımız tarihin en büyük rekorunu kırdı. Dünya krizde iken turist sayısı 51 milyonu geliri 46 milyon doları aştı. Bu ülkenin sorunlarını 6’lı masadan, masanın altından birbirlerini tekmeleyenler değil, Erdoğan çözer” dedi.

Kasapoğlu, “Bu şehir bereketin sembolü bir şehir, bu şehir cennet vatanın cennet köşelerinden bir şehir. O yüzden, bu şehre hizmet etmek, bu şehrin insanını bu şehrin gençlerini hizmetlerle eserlerle yarınlara taşımak, bizler için büyük bir gurur önemli önemli bir sorumluluk.” dedi.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yılda Türkiye’nin her bir karışında izimiz eserimiz olduğu gibi, Muğla’da da birbirinden güzel eserlerimiz var.” diyen Kapasaoğlu, şöyle konuştu: “Tesislerimiz çalışmalarımız var. Bugün yine bu güzel buluşmayla birlikte, bu güzel insanlar için, bu güzel vatan için bu güzel eserleri yeni yatırımları milletimizle buluşturacağız hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili gençler bugün Muğla’da gençlik yatırımlarımızı sizlerle buluşturacağız. Sporda birbirinden kıymetli eserleri salonları sahaları sizlerle buluşturacağız. Biz biliyoruz ki bu ülkenin gençleri vicdanıyla, gayretiyle, inancıyla, enerjisiyle, dünyanın en yetenekli gençleri. O yüzden ortaya koyduğumuz eserlerle, çalışmalarla inanıyoruz ki bugünlerin yarınların yıldızları, bu ülkenin şanlı bayrağını ay yıldızını en yükseklerde dalgalandıracak şampiyonlar Muğla’dan yetişecek. Güreşte, okçulukta, basketbolda her alanda birbirinden güçlü gençleri Muğla’dan ilçelerden yetiştireceğiz yarınlara kazandıracağız. Bugün 5 binden fazla kapasitesiyle yeni yurtlarımızı hizmete alacağız. 850 bin yatak kapasitesiyle, 800’den fazla yurtla, Türkiye altyapısıyla dünyanın en güçlü yurt sistemine sahip bir ülke. 2002’deki 180 bin kapasiteyi bugün 850 bine çıkardık. ve 5 bin kapasiteyi Muğla’da hizmete açıyoruz.”

Muhalefetin belediyelerinde bin kapasiteli yurtların bile olmadığını belirten Kasapoğlu, “Onlar sadece bu konuların, gençlerin istismarını yapıyorlar ama biz onlara inat bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımız liderliğinde, gençlerle birlikte yarınlara yürümeye devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.