Bodrum Gündem

“Bağışlanmış Organ Hayattır” Sloganı ile Masa Tenisi Sporcuları Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Buluşuyor

“Bağışlanmış Organ Hayattır” Sloganı ile Masa Tenisi Sporcuları Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde Buluşuyor

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü, 7’den 70’e birçok kişinin oynamaktan keyif aldığı ve Bodrum’da da oldukça popüler olan ‘Masa Tenisi’ branşında tüm ilçe sporcularını birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri bir etkinlikte daha buluşturuyor.

Bodrum Gündem Haber

Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği iş birliği ile “Bağışlanmış Organ Hayattır” sloganıyla yola çıkarak düzenlenecek olan “İlçe Masa Tenisi Turnuvası” 1 Nisan 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek. Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler, Veteran Çiftler 25-40 Yaş ve Veteran Çiftler 40+ Yaş olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşecek müsabakalar aynı gün kupa ve madalya töreni ile son bulacak.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ev sahipliğinde ve Bodrum Veteran Masa Tenisçileri Spor Kulübü Derneği iş birliği ile gerçekleşecek etkinlikte, karaciğer organ nakli olan ve organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla atletizmin çeşitli dallarında düzenlenen turnuvalarda ülkemizi dünyada da başarıyla temsil eden atlet Teoman Erdoğan önderliğinde bağış kampanyası devam edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.