Bodrum Gündem

Bodrum Sağlık Vakfı 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Bodrum Sağlık Vakfı 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

31 Mart Cuma günü Bodrum Barış Meydanı’nda, Bodrum Belediyesi işbirliği ile Bodrum Sağlık Vakfı Otizm Farkındalık Etkinliği gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü öncesi otizme dikkat çekmek ve farkındalık uyandırmak amacıyla Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri Bodrum Barış Meydanında düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Herkesin otizmin rengi olan kırmızı kıyafetlerini giyerek katıldığı etkinlikte, otizm semptomları konusunda hazırlanan bilgilendirici içerik broşürleri halka dağıtılarak otizm spektrum bozukluğu ve belirtileri konusunda bilgi verildi.

Etkinlik, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, Bodrum Belediye Kültür A.Ş. Müdürü Zeynep Göztepe, Bodrum Sağlık Vakfı Kurucu Başkanı Ahmet Zırh, Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Milas El Ele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile vakıf öğrencilerinin, velilerinin, gönüllülerinin ve kıymetli destekçilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Muğla Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Milas Belediyesi ve Milas Ticaret Odası desteğiyle gerçekleşen organizasyon Bodrum Sağlık Vakfının daimi destekçisi Lokmacı Ana’nın lokma ikramıyla son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.