Bodrum Gündem

Bodrumlu kaptan Onur Angın 47 Yaşında kalbine yenik düştü

Bodrumlu kaptan Onur Angın 47 Yaşında kalbine yenik düştü

Bodrumlu kaptan Onur Angın, bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çiçek Bozoğlu – Bodrum Gündem

CHP’li Bodrum belediyesi meclis üyesi Mehmet Kocair’in eşi Pınar Kocair’in erkek kardeşi Onur Angın bugün evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre; dün akşam sırt ve kol ağrısı yaşamasına rağmen olayın  üstünde durmayan 47 yaşındaki Onur Angın, bu sabah Bodrum Limanında bağlı olan özel teknesini  Kumbahçe mahallesinde bulunan balıkçı barınağına çekiyor. Daha sonra kahvaltı yapmak üzere evine geçen Onur Angın, balkon iken kalp krizi geçiriyor. Kendisine haber verilen CHP’li Bodrum belediyesi meclis üyesi Mehmet Kocair, olay yerine ambulans çağırıyor.  Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Onur Angın önce merkezdeki özel bir hastaneye oradan da ölüm nedeninin kesinleşmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevki ediliyor.

08 Nisan 2023 Cuma günü merhumun cenazesi Muğla Adli Tıp kurumundan alınarak, Bodrum Uğur Camiinde kılınacak İkindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Karaburgaz Mezarlığında aile kabristanına defin edilecek.

Onur Angın’ın babası Bodrum Lisesi matematik öğretmeni İsa Angın’ın da oğlu gibi erken yaşlarda vefat ettiği bilgisi verildi. Evle ikiz çocuk babası olan merhum Onur Angın’a Bodrum Gündem ailesi olarak Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

  1. Erkan dedi ki:

    Mekanın cennet olsun canım kardeşim