Bodrum Gündem

Cemil İpekçi “Gençlere güvenin”

Cemil İpekçi “Gençlere güvenin”

Bodrum’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri Kemal Kılıçdaroğlu için barlar sokağında broşür dağıtması sırasında karşılaştığımız ünlü modacı Cemil İpekçi gençlere güvenin çağrısında bulundu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Mahfel kafede STK ve siyasi parti temsilcilerinin broşür dağıtırken oy istedikleri ünlü modacı Cemil İpekçi Bodrum Gündem’e özel açıklamalarda bulundu.

“Benim yaşımdakilere sesleniyorum; gençlere güvenin”

Ünlü modacı Cemil İpekçi “Gençlere güvenin “açıklamasında şu ifadeleri kullandı
“Biliyorsunuz yaş olarak ben Türkiye’nin 3 çeyreğini gördüm. Sadece çok kısa bir dönemde ülkemin ferahlığını rahatlığını, gördüm. O da rahmetli Özal zamanı, dünyaya açıldığımız zaman.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtardığı, kurduğu Cumhuriyet döneminde hiçbir zaman bizim ilerlememizi istemediler. Çünkü biz çok kıymetliyiz. Çok akıllı insanların olduğu çok kıymetli topraklarımız var ve 100 senedir bizimle savaşıyorlar. Soğuk Savaş gibi savaşıyorlar, bizleri bastırmak için. Ama elinizde tuttuğunuz o telefonlar çıktı ya onlar çıktığından bu yana gençleri susturamıyorlar. Onun için çok ümitliyim. Benim memleketim hak ettiği gibi bundan 100 yıl evvel alınan kararların cumhuriyetini tekrar uygulayacak. Bu memlekette artık ırkçılık, dincilik, ayrımcılık olmayacağına kesin eminim. Bir tek benim yaşımdakilerden rica ediyorum lütfen gençlere güvenelim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.