Bodrum Gündem

Bodrum Lions Kulübü’nden Atatürk Köşesi

Bodrum Lions Kulübü tarafından CHE (Cumhuriyet Halk Evleri) Gümbet şubesine Atatürk Köşesi yaptırıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Lions Kulübü tarafından CHE (Cumhuriyet Halk Evleri) Gümbet şubesine Atatürk Köşesi yaptırıldı.

Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi Başkanı Mazhar Karakaya yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Cumhuriyet Halk Evleri eğitim desteği verdiği bütün dönemlerde Lions Kulübümüz bize her daim her anlamda destek olmuştur. Gerek Atatürk Köşelerimize her iki şubemizde de olmak üzere gerek düzenlediği etkinliklerde sürekli yanımızda olmuşlardır. Dönem Başkanları ve şimdiki dönem başkanına hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok anlamlı bir köşe. Herkesin görmesini istediğim bir Atatürk köşesi. Bundan bir tanede Konacık Şubemize yaptırdılar. Bizim için çok önemli. Bodrum yarımadasında ki gerçekten eğitim almak isteyen kursiyerlerimizin büyük destekçisi olarak ve bizimde büyük destekçilerimiz olarak Lions Kulübüne çok teşekkür ederiz.”

Bodrum Lions Kulübü Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesine yapılan birçok etkinliğin yanı sıra Atatürk Köşesini hediye ettiklerini belirten Lions Bodrum Kulübü dönem başkanı Cengiz İvedi “Cumhuriyet Halk evleri gönüllü öğretmenlerden oluşan bir kurum. Miras projemizdir. Yıllardır derneğin ihtiyacı olan her türlü katkıyı verdik vermeye de devam edeceğiz.”

MD-118 2020-2021 Dönemi Konsey Başkanı Aysan Şakar, “Biz Lionlar ihtiyaç olduğu her yerde mümkün olduğu kadar olmaya çalışıyoruz. Ülkemizi Lions ayrıcalığı ile birçok hizmetleri götürdük ama bizim en büyük hedefimiz yeminimizde olduğu gibi Atatürk devrimlerine ve ilkelerine sadık kalmaktır. Mümkün olduğu kadar böyle yerlerde, devlet kuruluşlarında, okullarda eksik Atatürk Köşelerini kulüp olarak yapmaya çalışıyoruz. Bodrum Lions Kulübünü tebrik ediyorum. Burada okuyan gençler Atatürk’ümüzün ışığla yarınlara damga vuracaklardır. Bizi inşallah iyi yönde temsil ederler ve ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine getirirler.” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.