Bodrum Gündem

Tanju Özcan Değişim ve Adalet yürüyüşüne başladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Değişim ve Adalet yürüyüşüne başladı. 

Bodrum Gündem Haber

CHP’de “kesin ihraç” istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Değişim ve Adalet yürüyüşüne başladı. CHP yönetimini “gaflet içinde olmakla” suçlayan Başkan Özcan, “Yönetim partiyi Sorosçulara, terör sevicilere ve badem bıyıklılara peşkeş çekmeye çalışıyor. Hatta benim gibi Atatürkçüleri ihraç etmek, mobbing ile partiden uzaklaştırmak istiyor. Bu yürüyüş başarısız olduğu halde koltuktan kalkmayı reddeden Kemal Kılıçdaroğlu’nu oradan indirmek için yapılacak…” dedi.

Özcan, 2 Temmuz 2023 günü yaptığı basın açıklamasında oldukça sert sözler ile Kılıçdaroğlu ve çevresindeki üst düzey yöneticilere zehir zemberek sözler ile eleştirerek; “Yürüyüşten vazgeçmem karşılığında çeşitli siyasi vaatlerde bulunuyorlar. Ben bu yürüyüşü gerçekleştireceğim. Sayın Genel Başkan, ‘Kurultayda aday olmayacağım’ dediği takdirde, ben bu yürüyüşten vazgeçerim…” ifadelerini kullanmıştı.

Diğer yandan da Köroğlu’nun torunu olarak kendini feda ettiğini ifade eden Özcan için CHP Sözcüsü Öztrak yaptığı açıklamada; “Önce işini yapsın. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar…” dedi.

Tanju Özcan’ın yürüyüşünün 10 gün süreceği kaydedilirken, Bodrum Gündem Bolu Muhabiri Aylin Bozoğlu’nun kamerası vasıtası ile Bodrumlulara selam söyledi…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.