Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bodrum Gündem’deki yazı ses getirdi! Bodrum adına sevindirici bir “Zafer” elde edildi

    Bodrum adına sevindirici bir “Zafer” elde edildi…

    Bodrum’un Paşatarlası koyundaki denizi doldurma terörü Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün el atmasıyla mutlu sonla çözüldü.

    Bodrum Gündem’in duyurduğu ve sosyal medyada toplumun büyük bir desteğini alarak çiğ gibi büyüyen “ Bu denizden ne istediniz” başlıklı yazım kısa zamanda olumlu yanıt geldi.

    -Son noktayı Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü koydu.

    Başta Bodrum Kaymakamı Sayın Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’ın bilgileri dahilindeki denizi kurtarma yönündeki çabalarım kısa bir süre içerisinde Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Müdürlüğü’nün kontrolünde müdahale edilerek, denizi müdahale dolduranlar hakkında yasal işlem başlatıldı ve soruşturma sonucunda para cezası verildiği öğrenildi.

    -Konu Bodrum ise gerisi teferruattır.

    Bodrum’u bir kalpten özde sevenler var bir de sözde sevenleri var. İşte Bodrum Paşatarlası’nda özde Bodrum sevenlerin destek ve paylaşımları ile sağduyu galip geldi.

    -Bodrum ve sevenleri kazanmıştır

    Sonuçta Bodrum ve sevenleri ve denizdeki canlılar kazandı.

    Peki kim kaybetti?

    Ortalığı boş bulanlar. Ahbap çavuş ilişkisi ile istediğini yapacak sananlar.

    Bodrum’um bir çakıl taşı, bir zerre kumu da her şeyden önemlidir. Bodrum’u sevenler candan, kalpten ve ruhtan sevenler ile  sözde olanlar arasında farkı vardır. İşte biz ilkiyiz! Çevre ve doğa mücadelesinde kolay ve çabuk yanıt alınmaz. Ancak Paşatarlası’ndaki denizi dolduranlar ile mücadeledeki hız gerçekten alkışlanmaya layık.

    Onun için Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bodrum İlçe Müdürlüğü’nün bu başarısını alkışlıyorum. Türkiye sizinle gurur duyuyor. İyi ki varsınız!

    Birlik ve beraber olunca her şey çözülür

    Bu mücadelemde destek veren tüm dostlara, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’a Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a kalpten teşekkür ediyorum. Birlik ve beraber olunca çözülmeyecek bir sorun yoktur. İşte Paşatarlası’ndaki denizi doldurma gaspını önlemede bu en iyi şekilde hızlıca ortaya çıkmıştır.

    Gerçekten iyi ki varsınız!

    Kocaman ve kalpten sevgilerimle

    Tandoğan UYSAL Stokholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.