Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den  15 Temmuz mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den  15 Temmuz mesajı
15.07.2023
0
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz,  15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Bodrum Gündem Haber

“15 Temmuz’da hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımıza,  Ülkemize, demokrasimize, ezanımıza, bayrağımıza sahip çıktık” cümleleri ile açıklamasına başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yayınladığı mesajında şunları kaydetti;

“FETÖ’cü hain teröristlerin darbe girişimi,  Cumhurbaşkanımızın kararlı, dirayetli ve cesur duruşu, Milletimizin bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkması sayesinde önlenmiştir.  15 Temmuz’da, Muğlalı hemşerilerimiz de tarih yazdı. O gece hemşerilerimiz,  Marmaris’te olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı. Darbenin önlenmesinde önemli bir rol oynadı. Canları pahasına mücadele eden kıymetli hemşerilerime teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”

15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainler karşısında tarihi bir destana imza atan, ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıkan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyor, Allah’tan sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir taraftan 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü tekrar yaşarken, diğer taraftan da dünyada eşine az rastlanır bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz.

15 Temmuz, büyük bir fedakârlığın eseridir. FETÖ terör örgütünün ölüm kusan silahları karşısında milletimiz canından, malından vazgeçmiş, ancak vatanına namahrem elinin değmesine izin vermemiştir.

15 Temmuz asla unutulmayacak ve unutturmayacağız, o bizim için bir tarihi kayıttır.

15 Temmuz bize bir kez daha gösterdi ki; bu millet asil bir millettir, kahraman bir millettir. Bu millet hürriyetine canı pahasına sahip çıkan bir millettir, vatan söz konusu olduğunda aynı safta buluşma erdemi gösteren necip bir millettir.

Bugün de dün olduğu gibi bütün ihanet ve saldırılara karşı, dimdik ayaktayız.

Ay yıldızlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecek. Minarelerimizden beş vakit ezan sesleri yükselecektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi  Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de ifade ettiği gibi  muasır medeniyet seviyesinin de üzerine çıkacağız.

Küresel ekonomik ve siyasi krizlere rağmen Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu süreçten de başarı ile çıkacağız.

FETÖ’cü  hainlerce şehit edilen tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.