Bodrum Gündem

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencilerinden Yurtdışı Üniversite Kabul Başarısı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencilerinden Yurtdışı Üniversite Kabul Başarısı

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencileri yurt dışı üniversite kabulleri ile büyük bir başarıya imza attılar.

Bodrum Gündem Haber

12 TM sınıfı öğrencisi ve aynı zamanda okul 1.si olan Simay Pay Sapienza University of Rome ‘da Applied Computer Science and Artificial Intelligence ve Padua University’de Information Engineering, 12 TM sınıfı öğrencisi Ada Anlaşan University of Amsterdam’da Psychology bölümlerinden kabul alarak hayal ettikleri öğrenim hayatının kapılarını açtılar.

Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır yaptığı açıklamada; “Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü olarak Global Education Center (GEC) birimi ile; öğrencilerimize 9.sınıftan itibaren yurt dışı üniversitelerine kabullerinde gerekli tüm danışmanlığı veriyoruz. Portfolyo oluşturma süreçlerini, online yurt dışı üniversite fuarlarıyla destekliyor ve ufuklarını genişletmeye çalışıyoruz. Öğrenimlerine yurt dışında devam etmek isteyen öğrenciler için verdiğimiz danışmanlık hizmetimizin ilk meyvelerini bu yıl aldık. Öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, bu başarıya katkı sunan Anadolu Lisesi Müdürümüz Aslıhan Top, Yabancı Diller Koordinatörümüz Berrak Sucuoğlu ve GEC Sorumlumuz Duygu Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizin kabul süreçlerini zenginleştirmek amacıyla Advanced Placement/AP Sınavları uygulamasını da ki yıldır kampüsümüzde gerçekleştirmekteyiz. Önümüzdeki yıl başvuru ve kabul sayısının artarak devam edeceğine kuşku duymuyorum.” dedi.

Kampüsün Global Education Center (GEC) Sorumlusu Duygu Yılmaz da; gelen başarılarla ilgili olarak; süreç içerisinde öğrencilerin tüm aşamalarının yakından takip edilerek birebir çalışmalar ile kişiye özgü üniversite listeleri oluşturduklarını, CV ve kompozisyon yazımı konularında çeşitli örneklerle öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini sağladıklarını ve başvurulacak üniversitelere tavsiye mektupları yazarak öğrencilerin her zaman yanlarında ve tam destek olduklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.