Bodrum Gündem

Erol Manisalı Bodrum Dibeklihan’da anılıyor

Erol Manisalı Bodrum Dibeklihan’da anılıyor

29 Ekim 2022’de yaşama veda eden Prof.Dr.Erol Manisalı için bir çok konferans verdiği ve çok sevdiği Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyünde 8 Eylül 2023 Cuma akşamı saat 21:00’de anma gecesi düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Prof.Dr.Erol Manisalı’nın eşi Nuriye Manisalı, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü sahibi Uluç Tezer ve Gazeteci Fatih Bozoğlu tarafından “Erol Manisalı’nın Ardından” ismiyle gerçekleşecek olan anma gecesinde; Manisalı’nın yakın dostları Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Zeynep Oral, 1997-2005 yılları arasında İstanbul Üniversitesinde efsane Rektör olarak görev yapan Prof.Dr.Kemal Alemdaroğlu ve Tiyatro Sanatçısı Dilek Türker konuşmacı olarak katılacak. Anma gecesine katılan Erol Manisalı’nın dostları da anılarını paylaşabilecekleri  “Erol Manisalı’nın Ardından” anma gecesinde Barış Tan Bozoğlu’na verdiği son röportajı da izlenecek. Diğer yandan eşsiz ve paha biçilmez bir koleksiyon olarak kabul edilen Erol Manisalı’nın Bastonlarından da bir seçki yine Dibeklihan’da sergilenecek.

Erol Manisalı kimdir?

Prof. Dr. Erol Manisalı 1940 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. London School of Economics’den mezun oldu. 1975 yılında profesör unvanını aldı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Öğretim Üyeliği yapan Prof. Dr.Erol Manisalı aynı kurumun Avrupa ve Orta Doğu Araştırmaları Merkezi’nin başkanlığını üstlendi. Yurtiçinde ve İngiltere, ABD, Japonya, Almanya, İsviçre, Hollanda, Belçika, Avusturya, Norveç ve Mısır’da çok sayıda konferans verdi ve uluslararası konferanslarda aktif katılımcı olarak bulundu.

Prof. Dr. Erol Manisalı ile “Her şey ve Hiçbir şey…”

(BG Dergi Özel Söyleşi)

Prof. Dr. Erol Manisalı ile “Her şey ve Hiçbir şey…” (BG Dergi Özel Söyleşi)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.