Bodrum Gündem

Bodrumlu Yazar Sevinç Su’nun ilk Şiir Kitabına Büyük İlgi

Bodrumlu Yazar Sevinç Su’nun ilk Şiir Kitabına Büyük İlgi

14 yaşında ilk şiir kitabı “Ben Senle Büyüyorum Hayat” ile gönülleri fetheden Sevinç Su Karlıova, Turgutreis Marina’da bulunan kitapevinde sevenleri ile buluştu. Saat 20.30 de başlayan kitap imzası sırasında oldukça duygulu anlar yaşandı.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye’nin ilk dislektik şairi aktivist yazar Sevinç Su Karlıova ve ilk dislektik şiir kitabı olan “Ben Senle Büyüyorum Hayat” la büyük ilgi ile görüyor. Özellikle akran zorbalığı ve etiketlenen öğrencilerin hakları için farkındalık yaratmak için mücadele ettiğini söyleyen yazar velilere ve öğretmenlere seslenerek şöyle diyor: “Farklılıklara Karşı Önyargılı Değil, Onlarla Arkadaş Olun.Yani Farkındaş!..”

Türkiye’nin ilk dislektik şairi ve ilk şiir kitabı olan eser akran zorbalığı yaşayan, etiketlenen birçok dislektik çocuğun sesi oldu.

Eski çevre bakanı İmren Aykut’unda kitap imzalattığı ve desteklediği etkinlikte çok sayıda kitapsever Sevinç Su ile kitabından şiirlerini okuyarak adeta bütünleşti.

Bir kitapseverin kitabı alıp okuduktan sonra tekrar gelip tüm çalışanları için 25 adet daha özel imzalı kitap alması ise yazarı ağlattı. Öte yandan bir söyleşi ve kitap imza günü için Almanya Dislektik grubundan davet alması ise imza gününe damga vurdu.

Karlıova; “İlk imza günüme destek veren herkese çok minnettarım derken. Bu ikinci kitabıma başlarken benim için büyük bir motivasyon olmuştur, ileride daha önemli işlere imza atacağım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.