Bodrum Gündem

Gazeteciler sordu, Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan cevapladı

Bodrum’da var olan çöp sorunuyla ilgili Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan, gazeteciler Fatih Bozoğlu ve Alp Arbak’ın sorularını yanıtladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumda yoğun olarak yaşanan çöp sorunuyla ilgili Bodrum Gündem’in canlı yayınına katılan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çelikkan ve Temizlik İşleri Müdürü Serkan Kanik Fatih Bozoğlu ve Alp Arbak’ın sorularını yanıtladı.

Alp Arbak’ın Haber Bodrum’da yazdığı “Bodrum, tarihinde hiç bu kadar pis olmamıştır” başlıklı yazısına konu olan soruları, Fatih Bozoğlu’nun tespitlerini ve canlı yayına gelen soruları yanıtlayan Yaşar Çelikkan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 176 araç ve 424 personelle hizmet verdiğini söyledi. Tüm araçların takip sistemiyle merkezden kontrol edildiğini belirten Çelikkan, temizlik işlerinin saat sabah 05.00’de işe başladığını ve neredeyse 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirtti.

Eksiklerimiz Var, Vatandaşlarımızdan Katkı Bekliyoruz…

Temizlik personelinin çok fedakârca çalıştığını belirten Yaşar Çelikkan, artan nüfustan dolayı hizmette eksiklikler olabileceğini belirtti. Çelikkan; “personelimiz çok yeterli olmasa da, sabah 05.00’de arkadaşlarımız tüm Bodrum’a hizmet vermeye başlıyor. Her noktaya ulaşmaya çalışıyoruz. Ama elbette eksikliklerimiz de oluyor. Ancak vatandaşımızın da duyarlı olmasını istiyoruz. Çöp çıkarma saatlerine uyulmalı, gelişigüzel şekilde çöp atılmamalı” dedi.

Yol kenarlarının, parkların, plajların temizliğinde eksik kaldıklarını kabul eden Çelikkan, buna rağmen her noktaya hizmet götürmek için çabaladıklarını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.