Bodrum Gündem

Bodrum Yaşam Okulu Yeni Eğitim Dönemine Başladı

Bodrum’da ikamet eden 50 yaş ve üzeri halkımızın eğitimlerinden faydalandığı Bodrum Yaşam Okulu, 03 Ekim 2023 Salı günü 2023-2024 eğitim dönemine başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Yaşam Okulu’nda eğitimler, çalışma hayatlarını sonlandırıp emekli olmuş bireyleri aktif kılarak, sosyal ilişkilerini devam ettirmelerini, fiziksel ve zihinsel aktivitelerini sürdürebilmelerini sağlamak için verilmektedir.

Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen açılışa Hande Ekşioğlu eşliğinde “Sev Kardeşim” şarkısı söylenerek başlandı. Yine hep birlikte beden egzersizi yapıldıktan sonra Zekeriya Temizel’in sunduğu “Dünyada Tarım Ekonomisi Nereye Gidiyor” isimli ders dinlendi. Ders bitiminde BODTO avlusunda Hüseyin İbak eşliğinde öğrencilerin katılımıyla dans gösterisi yapıldı.

Bodrum Yaşam Vakfı Başkanı Aytekin Cengiz Macun, yeni dönemin açılışını yaparken “Bodrum Yaşam Okulu’nun ilkesi, halkımızla birlikte bütünleşerek neşeli, sağlıklı bir toplum yaratmaktır.” dedi.

Bodrum Yaşam Okulu’nda ilk yarıyıl 3 Ekim-26 Aralık, ikinci yarıyıl 6 Şubat-21 Mayıs tarihleri arasında sürecektir. Her hafta farklı bir konuda, uzman kişilerin verdiği Konferans Dersi dışında Ege Dansları, Yoga, Can Yetkinleştirme, Ses Sağlığı Eğitimi ve Koro, Tiyatro, Satranç, Çini, Resim, Hayata Güzel Bakmak ve Ritim seçmeli dersleri olarak verilmektedir.

Ayrıca yürüyüşler, kültürel geziler, kahvaltı ve yemekler düzenlenmektedir. Her yılsonunda öğrencilerimizin okulumuzda kazandıkları becerilerini sergiledikleri “Bodrum Yaşam Okulu Öğrenci Sanat Eserleri Sergisi” ve “Bodrum Yaşam Şenliği” ile yazı karşılamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.