Bodrum Gündem

Çağdaş Bodrum Spor Ankara’da Türk Telekom ile Karşılaştı

Çağdaş Bodrum Spor Ankara’da Türk Telekom ile Karşılaştı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin en yeni üyesi Çağdaş Bodrum Spor, ligin üçüncü haftasında Ankara’nın güçlü temsilcilerinden Türk Telekom ile karşılaştı.

Bodrum Gündem Haber

Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleye Can Öğüt, Jaron Johnson, Dominik Artis, Ben Moore ve Amar Alibegoviç ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, rakibi ile kıyasıya girdiği mücadelede ilk periyodu 21-14 geçerek ilk yarıda soyunma odasına 45-32 skorla gitti.

İkinci yarının ilk anlarından itibaren atakları ve savunmasıyla sıkı bir mücadele sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, 3. Periyodu 60-44 tamamladı. Son 10 dakikada da rakibine oranla iyi bir oyun sergileyen Muğla’nın Bodrum’dan yükselen gururu Çağdaş Bodrum Spor maçın son düdüğünde 73- 60 skorla sahadan ayrıldı.

Maçta Ahmet Düverioğlu 16 sayı ile maçta takımına en çok sayıyı kazandırırken, Benjamin Alexander Moore 11 sayı ile Dominic Artis, 10 sayı ile Christopher Trrell Warren

10 sayı ile takip etti…

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi üçüncü hafta maçları kapsamında kendi evinde Darüşşafaka Lassa takımıyla karşılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor, 21 Ekim Cumartesi günü Saat 13:00’de Menteşe Spor Salonu’nda yapılacak olan karşılaşmaya tüm Muğlalı sporseverleri destek olmaya davet etti.

Maç Kadrosu:

Dominic Jordan Artis, Can Uğur Öğüt, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Fatih Cantitiz, Hakan Yapar, Berkay Genç, Erkan Veyseloğlu (Kaptan), Benjamin Alexander Moore, Cavit Ege Havsa, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Düverioğlu,

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.