Bodrum Gündem

DSİ Muğla önünde yapılacak su eylemi ertelendi

DSİ Muğla önünde yapılacak su eylemi ertelendi

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Örgütü il ve ilçe başkanları ile birlikte 25 Ekim’de DSİ Muğla İl Müdürlüğü önünde gerçekleştirilecek olan açıklama daha sonraki günlerde yeniden değerlendirmek üzere ertelendi. 

Bodrum Gündem Haber

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Örgütü il ve ilçe başkanları ile birlikte 25 Ekim Çarşamba günü DSİ Muğla İl Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapılacağını açıklamıştı. CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ın köklü ve kalıcı bir çözüm için birlikte hareket edilmesi yönünde bir mutabakata varılması üzerine planlanan açıklamanın iptal edildiği duyuruldu.

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

‘Yeter Su Milletindir’ başlığı ile duyurduğumuz, DSİ Muğla İl Müdürlüğü önünde il başkanı ve 13 ilçe başkanımızla birlikte yapacağımız basın açıklamamızı konuyla ilgili olumlu bulduğumuz gelişmeler neticesinde daha sonraki günlerde yeniden değerlendirmek üzere ertelemiş bulunuyoruz.

Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın, İl Başkanımız Zekican Balcı’yı makamına davet ederek Bodrum’un hayati sorunu haline gelen ve en acil şekilde çözüm bekleyen su sorunumuzla ilgili yaptıkları görüşmede, ilgili bakanlığımız ve büyükşehir belediyemizin valimizin koordinasyonunda bir araya gelerek konunun ciddiyetle ele alınması, köklü ve kalıcı bir çözüm için birlikte hareket edilmesi yönünde bir mutabakata varıldığı tarafımıza bildirilmiştir.

Bu görüşmeyi ve Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’ın bu yaklaşımını çözüme yönelik samimi bir adım olarak değerlendiriyor ve sorunun herhangi bir nedenle daha fazla geciktirilmeden nihayete erdirilmesine bir fırsat tanımak adına CHP İlçe Başkanlığı olarak sorumluluk alıyoruz.

Halkımızın ihtiyaçları ve menfaatleri doğrultusunda her konuda olacağı gibi yaşamsal önemde olan su meselesinin bir an önce sorun olmaktan çıkarılmasının en yakın takipçisi olacağımızı ifade ediyor, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı ve İlçe Başkanlarımıza gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.