Bodrum Gündem

Mehmet Onur Şahbaz’dan Aile Sağlığı Merkezi açıklaması

İyi Parti Bodrum Belediye Meclis üyesi Mehmet Onur Şahbaz, Ortakent’te atıl durumda bulunan Sağlık Bakanlığına ait eski Sağlık Ocağını vefat eden anne ve babasının adını yaşatmak adına tamir ve tadilat işlerini yüklenerek kamuya tekrar kazandırıyor.

Ortakent’te hizmet veren 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezinin 12’no’lu Aile Sağlık Merkezi binasına taşınma kararı nedeniyle yaşanan gerginlik ve sonrasında Mehmet Onur Şahbaz ile ilgili dile getirilen polemikler hakkında konunun muhatabı olan Mehmet Onur Şahbaz Bodrum Gündem’e özel açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Çiçek Bozoğlu’nun sorularını yanıtlayan Mehmet Onur Şahbaz,   “Biz iyi bir amaç için yola çıktık. Biliyorsunuz 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi binası bizim belediye başkanlığımız döneminde faaliyete geçmişti. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız bu hizmetten son derece memnunlar. Biz 20 No’lu Aile Sağlık Merkezinin 12 No’lu Aile Sağlık Merkezi binasına taşınması ile ilgili bir konuya dahil değiliz. Aksine hali hazırda atıl durumda olan eski sağlık ocağını kamuya kazandırmanın yanı sıra aramızdan ayrılan anne ve babamın isminin yaşatılması adına Sağlık Bakanlığına başvuruda bulunduk ve olumlu bir dönüş aldık. Biz iyi bir iş için yola çıkmışken hakkımızda dile getirile asılsız iddialar bizi çok derinden üzmüştür.  Askıdan inmiş olan Ortakent planlarının onaylanmasının ardından inşaat işleri başlayacak ve her şey yolunda giderse yaz aylarına doğru da atıl durumda bulunan sağlık ocağı yenilenmiş haliyle Aile Sağlığı Merkezi olarak halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. İki ablamla beraber aldığımız kararla atıl durumdaki binanın tekrar kamuya kazandırılması için kolları sıvadık. Asılsız iddiaların aksine bizim orayı özel bir klinik olarak işletme niyetimi ve talebimiz hiçbir zaman olmadı.  “ dedi.

 

Yorumlar

  1. Cemile kurat dedi ki:

    Çok teşekkür ederiz Allah rahmet eylesin onların hayrına yapıyor olmanız çok anlamlı insallah haber gelir 👃