Bodrum Gündem

Basın Emekçileri Platformu’ndan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uzun’a Ziyaret

Basın Emekçileri Platformu’ndan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Uzun’a Ziyaret

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de görev yapan basın mensupları tarafından kurulan ve geçen 10 aylık süreçte meslek içi eğitimler ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’u makamında ziyaret etti.

Gazeteciler ziyarette, Bölge Müdürü Uzun’a yeni görevinde başarılar dileyerek platformun kuruluş amacı, gazetecilere yönelik verilen eğitimler ve yapılan sosyal çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı.

Muğla Basın Emekçileri Platformu’nun Protokolden Sorumlu Sözcüsü Beritan Yücel, Menteşe’de görev yapan gazetecilerin mesleki ve sosyal anlamda bir arada olabilmesi için platformda çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Platform olarak kurulduğumuz 10 Ocak tarihinden itibaren Menteşe’de görev yapan gazetecilerin mesleklerini daha donanımlı, daha sağlıklı yapabilmesi için eğitimler ve söyleşiler düzenledik. Platform çatısı altında toplum ve kamuoyu önünde sorumluluk gerektiren gazetecilik mesleğini, sosyal sorumluluk projeleriyle de sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Muğla İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Ahmet Uzun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret için platform üyelerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.