Bodrum Gündem

İsmail Balaban Önce İzleyicilerle Tartıştı Sonra Gazetecilere Saldırdı

İsmail Balaban Önce İzleyicilerle Tartıştı Sonra Gazetecilere Saldırdı

Yine İsmail Balaban yine tartışma. Önce güreşi izleyen seyircilerle tartışan İsmail Balaban, daha sonra da basın mensuplarına saldırdı…

Bodrum Gündem Haber

Fethiye’de düzenlenen Fethiye Ramazan Çatal Yağlı Güreşleri’nde sinirlenip izleyicilerle tartışan Balaban, bu anı kayıt altına alan basın mensuplarına da saldırdı.

Fethiye’de düzenlenen Fethiye Ramazan Çatal Yağlı Güreşleri’nin finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi. Olayın ardından izleyicilerle tartışan Balaban, bu anı kayıt altına alan basın mensuplarına da saldırdı. İzleyicilerle tartıştığı anları sildirmek için ilk önce sözlü saldırıda bulunan Balaban, ardından, E. G.’ isimli basın mensubunun yakasına yapıştı. Zorla görüntüleri sildiren İsmail Balaban ardından madalyasını almaya gitti.

3 Ay Öncede Seki Güreşlerinde Fotoğraf İsteyen Taraftarlarıyla Tartışmıştı…

Geleneksel 30. Seki Pehlivan güreşlerinde de Başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban, fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarıyla tartışmıştı. Taraftarlarına bağıran Balaban, çıkan haberlerin ardından basın açıklaması yapmak zorunda kalmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.