Bodrum Gündem

Denizin Kızları maçtan 28-19 galip ayrıldı

Denizin Kızları maçtan 28-19 galip ayrıldı

EHF Kadınlar Avrupa Kupası 3. tur rövanş maçında Armada Praxis Yalıkavakspor, sahasında İtalya’nın SSV Brixen Südtirol takımını 28-19 yendi.

Bodrum Gündem Haber

2. yarı

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası 3. Tur rövanş mücadelesi için kendi evinde SSV Brixen Sudtirol takımı karşılaştı. İtalya liginin şampiyonu olan ve oldukça güçlü bir rakip olan SSV Brixen Sudtirol’ü İtalya’da 27-36 mağlup ederek önemi bir avantaj yakalayan Denizin Kızları, bu avantaj ve kendi seyircisinin de desteği ile mücadelesinde ilk andan itibaren kontrollü bir oyun sergiledi. Denizin Kızları, rakibin karşı atakları ile maçta oldukça zor anlar yaşasa da ilk yarıda 14-10 skorla mücadelesini tamamladı.
Maçın ikinci yarısında tribünlerin yoğun desteği, atakları ve savunması ile rakibine zor anlar yaşatan Armada Praxis Yalıkavak Spor, maçtan 28-19 galip ayrılarak Avrupa Kupasında 2. Tura kalan 16 takım arasında yer almayı başardı.
Maç sonrası bir açıklama yapan Antrenör Kıvanç Özcan, yakın vadede Avrupa Kupası hedeflerinin ilk 8 takım arasında yer almak olduğunu belirtti. THF Süper Ligi ve EHF’de oldukça zorlu maçların kendilerini beklediğini belirten Özcan, “Takıma ve bize her türlü desteği sağlayan yönetimimize güvenimiz tam. Takımın motivasyonu yerinde. Bugün burayı dolduran seyircimizin de maçlarımızda bizlere verdiği destek ile büyük ve güçlü bir takım oluyoruz. Öncelikle bizi ilk 16 takım arasına taşıyan tüm oyuncularımıza teşekkür etmek isterim.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.