Bodrum Gündem

30 Aralık Cumartesi günü Aktur Arasta’ya uğramayı unutmayın

30 Aralık Cumartesi günü Aktur Arasta’ya uğramayı unutmayın

Bitez ‘de faaliyet gösteren Aktur Arasta’da, 31 Aralık’ta yeni yıla birlikte giremeyecek dostlar için 30 Aralık Cumartesi günü yılbaşı kutlama etkinliği düzenleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Aktur Arasta’da, Cumartesi günü öğle saatlerinde Kübra Saatçoğlu’nun yöneteceği ‘Açılış Çemberi’ seremonisi ile başlayacak etkinlikte, uzmanlar eşliğinde saç bakım ve tasarımı, iç mimari ve dekorasyon, takı, giyim üzerine seminerler, hediye çekilişleri, atölye çalışmaları ve DJ performansları yer alacak.

Aktur- Aras’ta dan yapılan paylaşımda “Sevdiklerinizde beraber 2024’e merhaba demeye hazır mısınız? 30 Aralık Cumartesi günü Aktur Arasta’da 2023’ü birlikte uğurlamak, eğlence ve lezzet dolu bir atmosferde unutulmaz anılar biriktirmek için sabırsızlanıyoruz. Etkinlikte ilham veren konuşmacılar, keyifli workshoplar, birbirinden nefis sokak lezzetleri, özel tasarımların sergilendiği stantlar bizlerle olacak. Ayrca Dj Orhun Özsoydan’ın eşsiz performansı ile müzik ziyafeti yaşayacağız. Yeni yılın enerjisi ve coşkusuyla dolu bu özel etkinliğimize siz de katılın, keyifli anılar biriktirin.” denildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.