Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bodrum seçimleri öncesi CHP’de büyük kriz patlak verdi

    CHP Genel Merkezi’nin Ahmet Aras’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirledikten sonra CHP Genel Merkezi tarafından Bodrum’dan Ankara’ya davet edilen aday adayı olmayan kişilerin aday ilan edileceğine yönelik duyumlar 22 aday adayının tepkisini yol açtı.

    CHP ilçe, il örgütleri ve bölge milletvekilleri dışında gelişen aday adayı olmayan kişilerin Ankara CHP Genel Merkezine çağrıldığına yönelik bilgilerin kamuoyunda da tartışılması üzerine aday adaylarından hemen tepki buldu.

    “Ortak itiraz” bildirisi başlığı altında tepki verildi

    Bodrum’daki Aday adayları, CHP Genel Merkezine bu durumu kabul edilemez olarak bulduklarını belirten “Ortak İtiraz” mutabakat bildirisi ile karşılık verdiler.

    Top CHP Genel Merkezi’nde

    Şimdi merakla CHP Genel Merkezi’nin Bodrum’da aday adaylığı başvurusunda bulunan 22 aday adayının bu yazılı tepkisinden sonra gözler, CHP Genel Merkezine çevrildi.

    Eğer CHP Genel Merkezi Bodrum adayını bu başvuruda bulunmuş 22 aday adayının dışından seçecek olur ise bir büyük tepki ile karşılaşacak.

    Seçimlere 2 ay kala kriz patlak verdi

    Aynı zamanda Bodrum CHP’de küskünler ve bölünmeler oluşacak. Seçimlere yaklaşık 2 ay kala beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bu durum, Bodrum’da CHP için büyük bir baş ağrısına yol açmaya gebe gibi bir durum arz ediyor. Beklenmedik bu krizin nasıl aşılacağı da merakla bekleniyor.

    Sevgi ve Saygılarımla

    Tandoğan UYSAL Stokholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.