Bodrum Gündem

Ak Parti, Bodrum’da istediği coşkuyu Tosun’la, Muğla’da Ayaydın’la yakaladı

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ve Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, partililer tarafından havalimanından Bodrum merkeze gelişlerine kadar konvoy eşliğinde karşılandılar.

Bodrum Gündem Haber

Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ve Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandılar. Ak Parti Bodrum İlçe binası önünde sırasıyla İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda, Mehmet Tosun ve son olarak Aydın Ayaydın birer konuşma yaptı. Ayaydın ile Tosun, yaklaşık 750 aracın bulunduğu konvoy ile Bodrum’a geldi.

Her üç konuşmanın ana fikri yerelde Bodrum, genelde Muğla’ya hak ettiği hizmeti getirmek oldu.

Konuşmaların ardından Ayaydın, Tosun ve beraberindeki heyetle önce MHP Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret etti ardından Ak Parti ilçe başkanlığına geçildi.

Ayaydın ile Tosun Havalimanı karşılama görüntüleri…

Ayaydın, Tosun ve Dalda İlçe Başkanlığı önünde halka sesleniyor

Ayaydın, Tosun ve beraberindeki heyet MHP ilçe başkanlığı ziyareti

 

 

Yorumlar

  1. Cenk dedi ki:

    Yazıklar olsun Tosun, aynı Ayaydın gibi oldun. Her partinin adamı. Milliyetçiliği ayaklar altına alanın partisine geçtin ya.. Ayaydın’ın siyasi kirliliği ve şaibeli emlak bankçılığı vs vs.. Aynıymışsın, yazıklarolsun.. Bağımsız olsaydın ℅50 alırdın..