Bodrum Gündem

Bodrum ve Fethiye CHP’de gergin saatler!

Bodrum ve Fethiye CHP’de gergin saatler!

CHP Genel Merkezi spekülasyonları yalanlamadı.

Eğer böyle bir değişim yapılırsa skandal’a davetiye çıkarmaktır.

Bodrum’da CHP kalesi altın tabakla AK Parti’ye verilmiş demektir…

Bodrum’da Tamer Mandalinci’nin ya da Fethiye’de de Alim Karaca’nın değişeceğine yönelik spekülasyonlar bu saate kadar Genel Merkezce yalanlanmayınca gergin bekleyiş daha da arttı.

Bodrum’da adı günler önce açıklanan Tamer Mandalinci’nin yerine bir başka isim açıklanırsa Bodrum’da bir skandal’a imza atılacak.
#
Gerginlik gün boyu sürdü

Günler önce CHP Genel Başkanı Özgür Öze tarafından açıklanan Bodrum ve Fethiye Belediye Başkan adaylarının değişeceğine yönelik spekülasyonların dışarıya sızmasından sonra her iki ilçe örgütlerinde gergin anlar yaşanmasına yol açtı.

Genel Merkez bu spekülasyonları yalanlamadı

Bu spekülasyonların doğru olup olmadığına dair partiden bir açıklama gelmeyince de bu gerginlik daha da arttı.

Sabah saatlerinde CHP’nin daha önce adaylıkları açıklanan İzmir’de 4, Muğla’da 1 ilçenin bunlar arasında da Bodrum ve Fethiye’nin geçmesi ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Durum böyle olunca iki örgütteki gergin bekleyiş açıklamanın geleceği saate kadar sürecek.

CHP büyük bir skandal’a imza atılır

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu saaten sonra eğer bir adım geri atarsa CHP yeni bir skandalın daha içine girmiş olacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’yi hem de Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca’yı övgü dolu sözlerle açıklamıştı.

CHP Genel Merkezi bu spekülasyonu yalanlamadı.

Gelinen noktada ortaya atılan ve bu saate kadar yalanlamayan yeni aday değişimi yapılırsa her ilçe de büyük kaos ve skandala imza atılır ve bu ilçeler altın tabakta AK Parti’ye verilmiş olur.

Bodrum için Emre Köroğlu veya Umut Özdoğan’ın adı geçiyor.

Bugün ortaya aday spekülasyonlarında ise Daha önce adı açıklanan Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’nin yerine 22 kişilik aday adayları içinde bulunan Emre Köroğlu ile CHP Kadın Kolları Başkanı Umut Özdoğan’ın adı geçiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.