Bodrum Gündem

Aydın Ayaydın’ın ek zam tarihi 1 Temmuz !

Aydın Ayaydın’ın ek zam tarihi 1 Temmuz !

Aydın Aydın seçimi kazanırsa tüm Muğla ve ilçelerinde ikamet eden emekliler ek 5 bin TL zammından faydalanacak

AKP Muğla Büyükşehir adayı Aydın Ayaydın, 1 Nisan tarihinde eğer seçilirse emeklilere ek 5 bin TL ek yardım taahhütü konusunda Bodrum Gündem yazarı Tandoğan UYSAL’ın sorularını yanıtladı.

-Aydın Aydın tarihte verdi… Seçilirse 1 Temmuz’da ek zam verilecek.

Aydın Ayaydın, 15 bin TL’nin altında aylık alan emeklilere verilecek 5 bin TL’nin 3 ay içinde, 1 Temmuz’dan itibaren ödeneceğini açıkladı.

AKP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın seçimi kazanırsa 1 Temmuz’dan itibaren 15 bin TL’nin altında emekli maaşı olanlara 5 bin TL ek emekli maaşını sosyal yardım adı altında verileceğini açıkladı.

Aydın Ayaydın, sosyal yardım adı altında belediyelerin böyle bir yardım yapma hakkının olduğunu da ve bunun çok normal olduğunu söyledi.

-Uygulama Muğla ve 13 ilçesinde kayıtlı emeklileri kapsayacak

Aydın Ayaydın, bu uygulamanın Muğla ve Muğla’nın 13 ilçesinde ikamet eden emeklileri kapsayacağını söyledi.

-Çarşı pazarda dolaşırken emeklilerin şikayeti üzerine bunu önerdim

Aydın Ayaydın, Muğla ve ilçelerindeki çarşı pazar alanlarını gezerken vatandaşlar arasında özellikle emeklilerin ekonomik koşullardan çok yakındığını tespit ettiği için sosyal yardım adı altında böyle bir teklifin aklına geldiğini söyledi.

Aydın Ayaydın, sorunları çözmek için bu göreve aday olduğunu bu da emekli vatandaşların bir büyük sorunu olduğu için konuya el attığını kaydetti.

Aydın Ayaydın’ın bu ek emeklilikten yararlanabilme koşulları arasında örneğin eğer karı kocanın gelirlerinin de değerlendirmeye alınarak ortalama gelirin hesap edilerek bu ek 5 bin TL’nin ödeneceğini açıkladı.

Yarın da Sayın Aydın Ayaydın ile yaptığım röportajımda A’dan Z’ye soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Saygı ve Sevgilerimle

Tandoğan Uysal

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.