Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Tamer Mandalinci de Bodrum’un enkaz tartışmasına katıldı

    Tamer Mandalinci, “Ahmet Aras, Bodrum’un 50 yıllık sorununu çözmüştür. Neyin enkazı” dedi.

    AKP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, Bodrum’u  enkaz bir şekilde bırakıyor iddiasına CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’den de yanıt geldi.

    Tamer Mandalinci,  “Bodrum’da 40-50 yılda kimsenin cesaret edemediği altyapı çalışmaları bu son 5 yılda yapıldı. Bodrum altyapı sorunundan kurtuldu. Onun için öyle bir görüntü ortaya çıktı. Bu kadar yollar boşu boşuna kazılmadı. Böyle bir enkaz benzetmesi ise ondandır” diye konuştu.

    -2 Milyar TL’lik altyapı çalışması yapıldı

    Tamer Mandalinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’a bu 5 yılda 2 Milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldı. Tabii ki bu kazılar sırasında vatandaş mağdur oldu ve sıkıntı çekti.

    -Bodrumlu neyin ne olduğunu çok iyi biliyor

    Ancak bugünden sonrada o sıkıntılar geçmişte kaldı. Bu altyapı çalışmaları sırasında bunları yaşadık. Bu kazıları yapan müttehit kaynaklı yanlışlarda oldu.  Bodrumluyu da bunu anlattık. Neyin neden kaynaklandığını Bodrum’da herkes biliyor. Bu büyük yatırım ile artık Bodrum’un büyük altyapı sorunu kalmadı” dedi.

    Tamer Mandalinci, Ahmet Aras’ın enkaz değil, altyapı sorunundan tamamen arınmış bir Bodrum bıraktığını da kaydederek, şöyle devam etti:

    “Ahmet Aras, bu 5 yılda 40-50 yılda Bodrum’da birikmiş altyapı sorunlarını çözmüş kimsenin yapamadıklarını yapmıştır. Şimdi sıra üst yapının güzelleştirmesinde”

    Tamer Mandalinci ile dobra dobra bir röportaj oldu

    Tamer Mandalinci hayal satmayan, ayakları yere basan cesaretli açıklamalarda bulundu.

    CHP Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile yaptığım geniş röportaj yarın Bodrum Gündem’de.

    Bu röportajda Tamer Mandalinci A’dan Z’ye tüm soruları yanıtladı. Hayal satmayan gerçekçi bir siyasetçi olan Tamer Mandalinci ile dobra dobra bir röportaj oldu.

    Sevgi ve Saygılarımla Tandoğan Uysal

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.