Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Mimar Tamer Mandalinci, farkı proje çizimleriyle ortaya çıktı

    CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’nin mimarlık üstünlüğü seçim kampanyasında kendini gösterdi.

    -Sosyal medyada Mandalinci projeleri boy gösteriyor

    Seçimlere 3 hafta kala Tamer Mandalinci, sosyal medyada seçmenlerine taahhüt ettiği projelerini çizimleri ile sunarak bir farkındalık yarattı.

    Şimdiye kadar alışık olunmayan bu yöntem adayın mimar olması nedeniyle anlatımın yanında görsellik ile de ayrı bir anlaşılırlık ve görsellik kattı.

    Halk TV’deki programa da konuk olan Tamer Mandalinci’nin mesleğinin Mimar olması dikkatleri çekti ve özellikle de Bodrum mimarisi masaya yatırıldı.

    -Bodrum dokusuna uygun 2 katlı beyaz evler

    Tamer Mandalinci, eğer seçimleri kazanıp Bodrum Belediye Başkanı olması halinde Bodrum’un dokusuna uygun 2 katlı Begonvil ağaçları ile çevrelenmiş beyaz renkli veya taş evlerin yapılması yönünde Bodrum’daki mimarlar ile bir toplantı yapacağını ve bu model evlerin yapılmasına yönelik konut alıcılarını teşvik edeceklerini söyledi.

    -Bodrum evlerinde 4 Başkan adayları kararlı

    Bodrum 2 kat ve beyaz evlerde kararlı Bu seçimlerin en güzel tarafı da seçimin favori partisi AKP ve CHP’nin gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Bodrum Belediyesi için çok güzel bir rekabet var.

    Şimdiye kadar ikili görüştüğüm Sayın Aydın Ayaydın, Sayın Ahmet Aras, Sayın Mehmet Tosun ve Sayın Tamer Mandalinci Bodrum’un doğal dokusunun korunarak, Bodrum ile özdeşmiş 2 katlı beyaz evler konusunda hem fikirler.

    -Tüm Başkan adayları 2 katlı beyaz Bodrum evinde kararlı

    Sonuçta kim kazanırsa kazansın Bodrum ve Bodrum’da yaşayan Bodrum sevdalıları kazansın. Bodrum’un Begonvil süslemeli 2 katlı beyaz evleri ile taş evleri de Bodrum’un vazgeçilmezleridir.

    Tüm başkan adaylarının 2 katlı beyaz Bodrum evi ile yine 2 katlı taş evlerin Bodrum için hassas olduğunu da bilmesi de büyük bir kazanımdır. Kim seçilir ise bu sözleri unutmayıp ve takipcisi olacağız.

    Tandoğan Uysal

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.