Bodrum Gündem

Hayırseverlerden Bodrum Profilo Marina İlköğretim okuluna destek

Hayırseverlerden Bodrum Profilo Marina İlköğretim okuluna destek

Bodrum Profilo Marina İlköğretim okulunun internet alt yapısında yaşadığı sorunu hayırsever iş insanı Cenk Tuncay çözdü. Bodrum Milli Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz hayırsevere plaket takdim etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

hayırsever iş insanı Cenk Tuncay, Selin Yüksel ve Mustafa Özçelik’e Bodrum Milli Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz tarafından plaket verildi.

Okul öğretmenler odasında gerçekleşen plaket takdiminde konuşan Bodrum Milli Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz “Bizim en büyük destekçimiz Bodrum’daki hayırseverler. Hem okulların yapım hem de sonraki ihtiyaç aşamasında Bodrum tam bir hayırsever şehri” dir derken Muğla’ya gelen devlet yatırımının %85 i Bodrum’a verildiğini kaydetti.

Bodrum Milli Eğitim Müdürü Arslan Korkmaz, konuşmasında şunları söyledi “Çok güzel bir amaç için Bodrum Profilo Marina İlkokulundayız. Okulumuzun internet alt yapısı ile ilgili çok ciddi bir sıkıntısı vardı. Biz bunu nasıl çözeriz diye düşünürken sağ olsun Cenk bey üzerimize ne düşerse biz yaparız dedi ve çok hızlı bir şekilde sorunumuzu çözdü. Böylesi güzel bir anın adına kendisine plaket takdim etmek istedik. Okul aile birliği, müdürümüz ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bizim en büyük destekçimiz Bodrum’daki hayırseverler. Hem okulların yapım hem de sonraki ihtiyaç aşamasında Bodrum tam bir hayırsever şehri. Okullarımıza destek olan herkese tek tek teşekkür ediyoruz. Bir hayırsever katkısı duyduğum zaman bizzat gidip kendim görmek ve tanışmak istiyorum. Herkesin beklediği sayın Bülent Eczacıbaşı’nın hayır sever olduğu bir Fen Lisesi projemiz var. Tabii ki devletimiz de bu konuda boş durmuyor. Halk Eğitim Merkezi devlet yatırımımız başlıyor,  Mumcular’da 3 okulumuzdan biri bitti diğerleri de en kısa sürede tamamlanacak. Şu an Muğla’ya gelen devlet yatırımının %85 i Bodrum’a verildi. Devletimiz ve hayırseverlerimizle beraber inşallah Bodrum’da eğitimle ilgili bina sorununu en kısa sürede çözeceğiz.

Bodrum Profilo Marina İlköğretim okulunun internet alt yapı sorununu çözen hayırsever iş insanı Cenk Tuncay “ Bana okulumuza katkı verme imkanı verdiği için hem okulumuza, hem okul aile birliğine hem de müdürümüze. Ayrıca kendisinin buraya kadar gelip bizi taçlandırdı, çok teşekkür ediyorum. Bu yardımları yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepsini yapmak da mümkün değil, dostlarımızla birlikte destek vermeye gayret ediyoruz. Sayın müdürümüzün öncülüğünde devam etmek istiyoruz.” Dedi.

Çocukların üst kattan düşmesini engellemek için pencerelere çelik ağlar yaptıran Selin Yüksel ve okul demirbaşlarının tamir işlerini üstlenen Mustafa Özçelik’e de plaket takdim edildi.

Organizasyonda Londra akademi sınavlarını kazanan 2 A sınıfı öğrencisi Kuzey Deniz Volkan 2/A ın piyano performansı beğeni topladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.