Bodrum Gündem

Kızılağaç’ta 30 Yıllık dernek gençlere emanet

Kızılağaç Koruma ve Güzelleştirme Derneği yeni yönetim kurulu tarafından verilen iftar yemeğine yüzlerce vatandaş katıldı.

Barış Tan Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kızılağaç Koruma ve Güzelleştirme Derneği ve Kızılağaç Muhtarlığı işbirliği ile iftar yemeği veridi. 1994 yılında kurulan dernekte geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan genel kurlun ardından yönetimi gençler devir aldı. Dernek Başkanlığına seçilen Mehmet Gönül ve yönetim kurulu üyeleri mahalleleri düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya getirdiler.

Kızılağaç Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Gönül yapılan yemek organizasyonu ile ilgili şunları söyledi “Derneğimizin 30. Yılında gençler olarak tekrar görevi devir aldık. Halkımız için, Kızılağacımız için eski günlerimizdeki gibi etkinliklerimizi yapmaya devam edeceğiz.  Bu güzel Kadir Gecesinde tanışma ve kaynaşma amacıyla hep birlikte olmaya çalıştık.  Amacımız insanları tekrara bir araya toplamak, beldemize yeni gelen insanlarla kaynaşmak. Derneğimiz çok köklü bir dernek. 3o yıldan bu yana aktif. Birkaç dönem eksildi ama şimdi tekrardan eskisi gibi faaliyetlerini sürdürmeye, bir arada yapıcı olmaya çalışacağız. Birinci amacımız bu. Mahallemiz için çalışıp etkinlikler yapmayı hedefliyoruz.“ dedi.

Derneğin Başkan Yardımcısı Emre Akça “ 1994 yılında kurulan Kızılağaç Koruma ve Güzelleştirme Derneğimizi gençler olarak bu dönem bizler devir aldık. İlk etkinliğimiz olan Pazar yerinde iftar yemeğindeyiz. Daha sonraki günlerde imkanlar dahilinde sesimizi duyurabileceğimiz şekilde böyle güzel etkinlikler, sosyal yardımlaşmalar yapacağız. İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. “ dedi.

Derneğin denetim kurulu başkanı Mehmet Ali Köse “Yaklaşık bir ay önce kurulması 30 yılı aşmış derneğimizin yönetimini devraldık. Genç bir ekibiz. Bugün de ilk etkinliğimiz olarak Kadir Gecesinde düzenlediğimiz iftar yemeğimizle yola çıktık. Bu güzel günde Kızılağaç halkıyla beraber olmaktan gerçekten mutluyuz. Bizim zaten en büyük amacımız birlik ve beraberlik. Yapacağımız hizmetlerimizin de bu şekilde olacağını biliyoruz.” Dedi.

İkinci kez seçilen Kızılağaç Muhtarı Mehmet Karaca konuşmasında şunları söyledi “Öncülüğü Kızılağaç Koruma ve Güzelleştirme Derneğimiz tarafından hayırseverlerimizin katkılarıyla 4 yıldır geleneksel olarak Kadir Gecesi günü bir iftar yemeği düzenliyoruz. Birlikteliğimizi burada paylaşıyor ve sonrasında da ibadetlerimizi yapıyoruz. Dernekte seçilen yeni yönetimdeki arkadaşlara başarılar diliyorum. Onlar bu işleri devam ettirecekler. Genç bir ekibimiz var ve bizlerinde kendilerinden çok beklentimiz var. Geçmişte 10 yıl ben de bu derneğin başkanlığını yaptım. Tecrübelerimizi her zaman onlarla paylaşıyoruz. Gençler ve muhtarlıkla beraber güzel organizasyonlar yapacağız.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.