Bodrum Gündem

Zefir Görsel Sanat Sergisi sanatseverleri bekliyor

Morsanat 15 Nisan Dünya Sanat Günü bağlamında Hamdi Topçuoğlu’nun şiirleri ve 58 sanatçının katılımı ile BODTO’da açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde, Morsanat organizasyonu ile 15 Nisan Dünya Sanat Gününde Zefir Görsel Sanatlar Sergisi açıldı. Hamdi Topçuoğlu’nun şiirleri ve 58 sanatçının katılımı ile gerçekleşen Zefir Görsel Sanatlar Sergisi 15-19 Nisan tarihleri arasında sanatseverleri bekliyor.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un sergi açılışında yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Çok değerli sanatçılar, sanatseverler ve basın mensupları.. Ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduğumuz Zefir sergisine hepiniz hoş geldiniz, büyük onur verdiniz.

Bugün, Dünya sanat gününde 58 sanatçımızın eseri bir arada. Tıpkı güzel Bodrumumuzu serinleten Zefir rüzgarları gibi burada da sanatçılarımızın kıymetli eserleri içimize ferahlık veriyor. Çok kıymetli edebiyat ustası Hamdi Topçuoğlu hocamız da bugün şiirleri ile sanata destek veriyor. Sanatın en güzel tarafı da bu, insanda yarattığı birlik, hoşluk ve güzellik duygusu…

Biz Bodrum Ticaret Odası yönetimi olarak 2017 yılında taşındığımız bu binamızı planlarken en çokta bu sergi salonunun hayalini kurduk. İstedik ki hiç bir ayrım yapmaksızın binamızı Zefir rüzgarlarına açalım, sanat ve ticaretin birlikte var olması gerektiğini gösterelim.
Unutmayalım ki Bodrumu Bodrum yapan önemli bir değer de sanatçılarımızdır! Bodrum her zaman sanatta buluşmuştur, ve her zaman sanatta buluşmaya devam etmelidir..

Bugün burada bizleri bir araya getiren Mor Sanat Galerisine, kıymetli sanatçılarımıza, Hamdi Hocamıza ve sanata destek çıkan tüm konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Sanıyorum biz bir şeyi çok doğru yaptık, yüzümüzü her zaman denize döndük ve Zefir rüzgarına yelkenlerimizi açtık…
Ülkemizin bu nadide köşesinde yükselen sanat ışığı hiç sönmesin. Sonsuz sevgilerimle ve saygılarımla..”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.