APİMUĞLA ve Muğla Eczacı Odası Arasında İş Birliği

APİMUĞLA ve Muğla Eczacı Odası Arasında İş Birliği
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

APİMUĞLA ile 32. Bölge Muğla Eczacı Odası arasında imzalanan protokol kapsamında Propolis Damla ve Propolis Sprey’in ilk satışları tamamlandı. Ürünlerin önümüzdeki ay itibarıyla Muğla genelindeki eczanelerde satışa sunulacağı bildirildi.

Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi (APİMUĞLA) ile 32. Bölge Muğla Eczacı Odası arasında yürütülen iş birliği kapsamında 28 Nisan 2026 Salı günü bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya MUTSO ve APİMUĞLA Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Saim Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, taraflar arasında yürütülen sürecin değerlendirildiği ve iş birliğinin devam ettiği ifade edildi. Daha önce imzalanan satış sözleşmesi kapsamında apiterapik ürünlerin eczaneler aracılığıyla sunulmasının planlandığı, bu çerçevede Propolis Damla ve Propolis Sprey’in ilk parti satışlarının tamamlandığı belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre söz konusu ürünler, önümüzdeki ay itibarıyla Muğla genelindeki eczanelerden temin edilebilecek.

MUTSO ve APİMUĞLA Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, ürünlerin güvenilir kanallar aracılığıyla halka ulaştırıldığını ifade etti.

Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Saim Korkmaz ise apiterapik ürünlerin eczacı kontrolünde sunulmasının önemine dikkat çekti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.