Bodrum Gündem

SİBİRYA GÜZELİ BİRİNCİ OLDU…

bodrum güzellik yarışması sibirya birinci (1)

Bodrum da düzenlenen ‘Princess Of The Globe 2016’ güzellik yarışmasını Sibirya güzeli Luliia Vagonova kazandı. Güzel gülüşü ile gönüllerde taht kuran Tataristan güzeli ise ilk beş içinde yer almazken, Türk güzeli için ise yorum yapılmadı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da düzenlenen ‘5’inci Princess Of The Globe 2016′ yarışmasında, Sibiryalı 26 yaşındaki Luliia Vaganova birinci oldu. Vaganova, kasım ayında Malezya’da yapılacak Kainat Güzellik yarışmasına katılma hakkı kazandı. . Yarışmada Türkiye’yi İzmirli model, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2’nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Sedanur Gürsel temsil etti. Türk güzeli podyuma çıktığında zaman zaman cılız alkışlar alırken, Tataristan güzeli ise izleyenlerden tam not alırken, Juri’nin ilk beş sıralamasında yer alamadı.

KÜÇÜKLER DE BÜYÜKLERİ KADAR BAŞARILIYDI…

Bodrum’da düzenlenen ‘Princess Of The Globel 2016’ yarışmasına katılan 24 ülkenin güzeli, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen gecede jüri karşısına çıktı. Ermeni organizatör Ashot Khachatryan, Jolly Tur ve Bodrum Aktüel Dergisi tarafından düzenlenen ve Titanic Deluxe Otel’de 1 hafta kamp sürecini geçiren güzeller, yarışmada birinci olabilmek için mücadele etti. Güzeller ilk olarak geleneksel kıyafetleriyle sahneye çıktı. Ardından bikinili olarak jüri karşısında boy gösterdi. Güzeller son olarak, gece kıyafetleri ile sahnede yer aldı. 4-10 yaş arası kız ve erkek çocukların gösterisi ise büyüklere taş çıkarttı. Küçüklerin gösterisi adeta “büyümüşte küçülmüşler” dedirtti.
bodrum güzellik yarışması sibirya birinci (10)FAVORİ 25 YAŞINDAKİ NAMİBYALI GÜZEL GEORGİNA VORONOVA’YDI…
Yarışmada Sibiryalı güzel Luliia Vaganova birinci olarak kasım ayında Malezya’da yapılacak olan Kainat Güzellik Yarışması’na katılmaya hak kazandı. Yarışmada 23 yaşındaki Rus güzel Luliia Sukhinina ikinci, 26 yaşındaki Kongolu Catharine Mayila üçüncü, 25 yaşındaki Namibyalı güzel Georgina Voronova dördüncü ve 24 yaşındaki Romanyalı güzel Denisa Georgiana Mladin beşinci oldu.
Dereceye giren güzeller, ödüllerin verilmesinin ardından, hep birlikte kutlama pastasını kesti.

Fotoğraflar için Bodrum Aktüel Dergisi Sahibi Güngör Dalay’a teşekkür ederiz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.