Bodrum Gündem

DİBEKLİHAN’DA KAÇIRILMAYACAK BİR DEFİLE…

DİBEKLİHAN’DA KAÇIRILMAYACAK BİR DEFİLE…

özlem-ayata-dibeklihan-defilesi

Özlen Ayata 10 Ağustos Çarşamba günü “ Kİ – SHE – SEL 3” adlı defilesinde, deri ağırlıklı, tamamı el işçiliği tasarımlarını sergileyecek…

Bodrum Gündem Haber

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde “Özlen Ayata Tasarım Atölyesi” adı ile kendi mağazası bulunan Özlen Ayata’nın, tasarımları ve el işçiliği tamamen kendisine ait ve her birinden sadece birer adet ürettiği, orijinal deri ve birçok doğal malzemeyi bir arada kullandığı yelekler, çantalar, takı ve aksesuarlardan oluşan,  2016 Yaz Koleksiyonu’nun yer aldığı “Kİ – SHE – SEL 3” adlı defile, 10. Ağustos, Çarşamba, Saat: 19.30’ da, Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Dibek Sofrası Meydanı’ nda izleyicilerle buluşacak.

13 yetişkin ve 3 minik olmak üzere toplam 15 mankenden oluşan zengin görsel kadrosuyla, toplam 270 parça ürün tanıtılacağı defile, tüm ziyaretçilere açık olacak.

Doğanın hediyelerine, farklı kullanım şekilleriyle tasarımlarında yer veren Özlen Ayata; mühendislik eğitiminin de katkısıyla, moda sektöründeki deneyimlerini ve 17 kişisel sergisinin kazandırdığı tecrübeleri birleştirerek oluşturduğu yeni koleksiyonuyla, farklılıklarla şaşırtmayı ve değişimin bir parçası olmayı hedefliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.