Bodrum Gündem

SPORCU GÖZÜYLE SEÇİM KRİTİĞİ

01.04.2014
0
A+
A-

Aylardır gündemi meşgul eden final gününün ardından favori takım ipi önde cheap Cialis göğüslerken, dört büyüklerin geride kalanlarının da ancak mahalli başarılarla avunmaları gerektiği gerçeği ortaya çıktı.

Birinci takım Kuzey Batı ve Kıyı bölgelerinde etkili olamazken ülkenin Güney Doğu bölgesi kendi bildiği türküleri söyleyerek tarafını belli etti.

Sonuçlara bakarak en doğru yorumu lider takımın yöneticisi yaptı: Rakiplerin yönetimi bu oldukça biz bütün maçları kazanırız…

İnsanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler: Bundan 300 küsur yıl önce yaşamış Fransız siyaset düşünürü Montesquieu sanki bizi uyarmak istermiş gibi söylemiş: “Her Toplum, Layık Olduğu Şekilde Yönetilir”.

Memnun Buy cheap Sildenafil musunuz?

Cevabınız “evet” ise sorun yok, hayat sizin için mükemmel fırsatlar getiriyor olabilir. Memnun değilseniz kaybeden takımın taraftarlarına kulak verin. Tribünlerden “yönetim istifa” sesleri yükseliyor. Dikkat edin, taraftar her zaman haklıdır. Kan değişimi zamanı gelmiştir. Daha fazla gecikmeden takımı yönetebilecek (idare edecek değil, yönetecek) bir LİDER arayışına geçmek gerekiyor.

Bizler çok sabırlıyız, iki yıldır Bitez’de hiçbir soruna çözüm getiremeyen, yolları bile tamir edemeyen, bizi çukurlar içinde bırakıp giden bir belediye başkanına buy valacyclovir rağmen gene gidip oyumuzu sadık bir kafayla kullandık ama Ankara’daki arkadaşlar, siz de bizi bu kadar zorlamayın artık.

Değiştirin şu “idarecinizi”…

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.