Bodrum Gündem

TAPU DAVASINDA 4 KİŞİYE CEZA YAĞDI!.

TAPU DAVASINDA 4 KİŞİYE CEZA YAĞDI!.
06.10.2015
0
A+
A-

order Premarin order misoprostol tapu-rüşvetBodrum’da, 2010 yılında tapu işlerinde usulsüzlük ve yolsuzluk iddiasıyla, aralarında tapu müdürlüğü ve farklı kamu kuruluşlarında çalışan bazı görevliler ile emlakçıların da bulunduğu 24 kişinin yargılandığı davada karar çıktı.
Bodrum Gündem Haber / Selçuk Şimşek
5 yıl süren dava sonucunda yargılanan kişilerden dördüne ceza yağdı. Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülerek karara bağlanan davada diğer sanıklar ise beraat etti. Mahkemenin verdiği karara göre; Naci Durmaz rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurumunu dolandırmak suçlarından, 10 yıl 10 ay hapis cezası ve 100.000.(Yüzbin) TL para cezası, Çetin Çetinkaya, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, kamu kurumunu dolandırmak suçlarından, 10 yıl 10 ay hapis cezası ve 100.000.(Yüzbin) TL para cezası, Tufan Şehirlioğlu resmi belgede sahtecilik, kamu kurumunu dolandırmak suçlarından, 6 yıl 8 ay hapis cezası ve 100.000.(Yüzbin) TL para cezası ile Avni Unel rüşvet, ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından, 5 yıl 5 ay hapis cezası ve 500.(Beşyüz) TL para cezasına çarptırıldı. Davada yargılanan diğer 20 sanık ise beraat etti.
Aralarında ünlü sanatçı, işadamı ve yabancılar bulunan 14 kişinin, villa tapularının sahte çıkması üzerine savcılığa yapılan başvurular sonucu operasyon başlatıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı operasyonda, Dönemin Tapu Müdürü A.A., eski müdür A.K., dört memur, üç astsubay, altı emlakçı ve aracılık yaptıkları öne sürülen dokuz kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ev ve işyerlerinde sahte tapu, noter belgesi, çek, senet, kadastro kayıtları, fotokopiler bulundu.

buy Valtrex online no prescription tapuda-rusvet

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.