Bodrum Gündem

BESİAD tan Üyelerine, Kriz de Destek…

Bodrum Sivil Toplum Örgütlerinden, Bodruma, üyelerine ve topluma önemli katkı sağlayacak ekonomik ve sosyal projeler ardı ardına geliyor. BESİAD ve OPET yeni bir projede işbirliği yapıyor.

BESİAD tan Üyelerine, Kriz de Destek…
24.10.2009
0
A+
A-

Depression OPET, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) üyelerine özel akaryakıt ikmal anlaşması yaptı. 100 ü aşkın kişi ve kuruluştan meydana gelen BESİAD üyeleri, Türkiye çapındaki tüm OPET istasyonlarından OTOBİL ve YAKIT KART sistemi ile özel finansal şartlarla akaryakıt alabilecekler. İstasyonda alım yapan üyeler dışında toplu alım yapan üyeler de özel finansal şartlarla sisteme dâhil olabilecekler.


 


Yapılan anlaşma ile BESİAD üyeleri, yaygın OPET istasyonlarından güvenilir ve kaliteli akaryakıt alabilmelerinin yanı sıra, elektronik sistem sayesinde araçlarının tüketimleriyle ilgili detaylı raporları da www.opet.com.tr/otobil adresinden takip edebilecek. Böylece şirket araçlarının yakıt alım zaman ve tutarları, seyir güzergâhları, tüketim oranları gibi değerleri internet üzerinden anlık rapor olarak alabilmenin yanında arzu ederlerse yine internet üzerinden araçlarının yakıt alım miktarı ve güzergâhlarını kısıtlayabilecekler.


  purchase Zithromax


BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin, “Bu imzayı atmakla, bundan böyle akaryakıtını OPET ‘ten alan üyelerimiz, güvenilir akaryakıt almak ve kaliteli hizmet yanında OPET ’in Türkiye çapında gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve doğanın korunmasına yönelik sosyal sorumluluk kampanyalarına da destek vermiş olacaklardır. dedi.


 


Konuya ilişkin bilgi vermek üzere BESİAD ve OPET yöneticilerinin katıldığı bir tören Torba- Milas yolu üzerinde bulunan OPET Mavi Beyaz Petrol’de düzenlendi. İmza törenine  BESİAD’ı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin ve OPET ’i temsilen Teknoloji, Otomasyon Satış ve Mühendislik Grup Müdürü Hakan Koca, BESİAD Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri ile basın mensupları katıldı.  treat impotence


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.