Bodrum Gündem

RESORT DERGİSİ SPOR TURİZMİ PAZARI İÇİN ÖZEL EK HAZIRLIYOR

RESORT Dergisi, sezonu uzatma ve yeni ürün geliştirme noktasında son dönemde önem kazanan spor kompleksi olan tesislerle ilgili olarak Spor Kompleksi Olan Oteller özel eki hazırlıyor.

RESORT DERGİSİ SPOR TURİZMİ PAZARI İÇİN ÖZEL EK HAZIRLIYOR
08.11.2009
0
A+
A-

Uluslararası Spor Turizmi Konseyi (STIC) araştırmasına göre 182 milyar dolarlık bir pazar hacmine ulaşan sportif  faaliyetlerin turizm ile bağlantısı araştırma konusu oldu.
order albuterol
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) ile Ekin Grubu’nun birlikte yayımladığı RESORT Dergisi, “Spor Kompleksi Olan Oteller” için özel ek hazırlıyor.

RESORT Dergisi’nin Ocak sayısı ile birlikte Türkçe ve Almanca olarak yayımlanacağı bildiriler “Spor Kompleksi Olan Oteller” özel ekinde pazarın yapısı, gelişimi ve Türkiye’nin konumunun ele alınacağı belirtiliyor.


Konuyla ilgili olarak  yapılan açıklamada, turizmde son dönemde üzerinde önemle durulan sezonu uzatma ve yeni ürün geliştirme noktasında spor kompleksi olan tesislerin öne çıktığına vurgu yapılıyor.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden 1500’ü aşkın futbol takımının kamp için Türkiye’yi seçtiği belirtilen açıklamada, bu takımlara her gün yenileri eklenirken, sporun diğer branşları ile ilgili pazarın da geliştiği, yurtdışı pazarına son dönemde yurtiçi pazarının da eklendiği  anımsatılarak, bunun da pazarın büyüklüğü ve önemini gösterdiği ifade ediliyor.

Açıklamada, “Spor Kompleksi Olan Oteller” özel ekinin Türkçe ve Almanca olarak yayımlanacağı, RESORT Dergisi’nin gönderildiği her yere gönderileceği gibi ayrıca yurtdışında ITB Berlin Fuarı’nda da dağıtılacağı bildirildi.

“Spor Kompleksi Olan Oteller” eki hakkında ek bilgi için:
how to buy Plavix
0212-233 97 54 (152) nolu telefon ya da 
Retin-A online [email protected]  e-posta adresinden Sebahattin Ercan’a ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.