Bodrum Gündem

ÇYDD Yeni Yıl Kermesinde Kadınlar Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyor..

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin düzenlediği Yeni yıl Kermesi 85 stant ile açıldı. ÇYDD kadınların ev ekonomisine katkıda bulunabilmesi için ortam yaratıyor.

ÇYDD Yeni Yıl Kermesinde Kadınlar Ev Ekonomisine Katkı Sağlıyor..
25.12.2009
0
A+
A-

Bodrum Gündem/Fatih Bozoğlu


Oasis Alışveriş ve Kültür merkezinin kapalı otopark kısmında düzenlenen kermeste, el emeği ürünler, hediyelik eşyalar, tekstil ürünleri ve kitap gibi pek çok ürün stantlar da satışa sunuluyor. Katılımcıların tamamına yakının kadın olması Bodrum ekonomisinde kadın girişimlerin ne kadar yer tuttuğunun bir göstergesi olduğu gözlendi. Katılımcılar tarafından, ÇYDD nin kız çocuklarını okutmanın ve desteklemesinin yanında kadınlara da ev ekonomisine katkı sağlamasına uygun ortamlar hazırlaması övgüyle karşılandı. Order Retin-A

 


Bodrum Rotary Kulübü tarafından satışa sunulan “BEREKET NARLARI” ndan elde edilecek gelir, Mumcular Tepecik İlköğretim Okulu’nun 9 adet sınıfına KİTAPLIK oluşturmak için kullanılacağı öğrenildi.

order Indocin

Organik bebek giysileri ise, son günlerde GDO besinler tartışmasına yeni bir boyut kazandırdığı kaydedildi. Bodrum Ekolojik Tarım ve Yaşamı Destekleme Derneği Yöneticisi Bihter Mutlu satışa sunulan ürünlerle ilgili olarak; “Organik ürünler satıyoruz. Özellikle çocuk ve bebek giysilerinde vücudun hava almasını sağlayıcı özellikte ve zararlı boyalar içermeyen boyalar ile renklendirilmiştir. Amacımız organik ürünlerin ne kadar önemli olduğunu ve yaygınlaşmasının gereğini anlatabilmek. Çarşamba günleri Konacık’ta kurulan “Organik Pazarı” da tanıtmayı hedefliyoruz.” dedi.


El yapımı terlik, yastık yüzü ve çeşitli kullanım ürünlerini satışa sunan Nazlı Savaş; “Kendi yaptığım ve çevremdekilerin yaptığı ürünleri burada satışa sundum. Ev ekonomisine katkı sağlamak için ve krizin etkilerinden en az etkilenmek için her kadın gibi bende kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum” dedi.


Katılımcıların bazılarının satışa sunduğu ürünleri, stantlarında üretmeye devam ettikleri ve sipariş aldıkları görüldü. order Viagra online


 


Kermese katılanlar, yeni yılın tüm Bodrum halkına ve dünyaya barış mutluluk getirmesi dileğinde bulundular.


 


ÇYDD Bodrum Şubesi başkanı Meral Saraçbaşı etkinliğin hem birlik beraberliği güçlendirmek olduğunu, hem de yeni yıl öncesi birlikte vakit geçirmek amacıyla düzenlendiğini kaydetti. Saraçbaşı “Oasis Alışveriş ve Kültür Merkezi’nin de katkılarıyla, böyle bir kermes düzenledik. Kermesimiz üç gün boyunca sabah 11:00 akşam 21:00 saatleri arasında açık olacaktır tüm Bodrumluları davet ediyoruz. Ayrıca kermesimiz de sadece stantlarındaki ürünlerin satışları değil, kermes alanında çeşitli gösterilerde yapılacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.