Bodrum Gündem

TÜRK-İŞ ve GÜMÜŞLÜK BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

Başkan Mehmet TİRE;Gümüşlük Belediyesi olarak her zaman emekçinin ve çalışanın yanındayız.
Gümüşlük Belediyesi İşçi Temsilcisi Melek DELİEFE KILIÇ;Başkan, her zaman emekçinin ve çalışanın yanında oldu.

TÜRK-İŞ ve GÜMÜŞLÜK BELEDİYESİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…
06.02.2010
0
A+
A-

TÜRK-İŞ Sendikasına bağlı Belediye-İŞ Sendikası Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. How to treat erectile dysfunctiГ®n

Cheap Albendazole

Sözleşmenin imzalanmasından sonra açıklama yapan Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Hasan AŞKIN “ Gümüşlük Belediyesi ile iki yıl geçerli olacak bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşme kapsamında işçilerin ilk yıl ücretlerine seyyanen 6 TL sosyal yardımlarına % 20, ikinci yıl ise günlük yevmiyelere seyyanen 7 TL zam yapılmıştır. Yüzdelik olarak değerlendirdiğimizde ortalama % 25 oranında zam yapılmıştır. Belediye-İş Sendikası ve Temsilcisi olarak Belediye Başkanı Mehmet TİRE’ye  görüşme sürecindeki olumlu tutumlarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.


buy Ventolin online Gümüşlük Belediyesi İşçi Temsilcisi Melek DELİEFE KILIÇ ise Belediye ile yapılan sözleşmeden çok memnun olduklarını Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin her zaman emekçinin ve çalışanın yanında olduğunu belirtti.


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE imza töreninden sonra yaptığı açıklamada “Belediye olarak çalışanlarımızın sosyal haklarına her zaman öncelik vermekteyiz. Belediye olarak her başarımızın arkasında özveri ile çalışan personelimiz bulunmaktadır. Bundan dolayı çalışanlarımızın haklarına saygılıyız. Herkes emeğinin karşılığını almalı prensibinden yola çıkarak bu sözleşmeyi imzaladık. Belediye-İş Sendikası ve işçilerimiz sözleşmeden çok memnun, bu memnuniyetin karşılığı olarak işçilerimizin işlerine daha sıkı sarılmasını ve Gümüşlük Belediyesinin hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkartmasını istiyoruz. Gümüşlük Belediyesi olarak her zaman emekçinin ve çalışanın yanındayız. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.