Bodrum Gündem

ATLAMIYALIM, BU GÜN NEYİ KUTLUYORDUK..

08.03.2010
0
A+
A-

Belediyelerde, sivil toplum örgütlerinde, televizyoncularda, gazetelerde, reklamcılarda bir telaş, bir telaş.

Natrexone Buy



Bu gün kadınlar günü aman atlamayalım, panel düzenleyelim, billboardlara reklam asalım, çarşaf çarşaf ilan verelim, kadınlarımızın gününü kutlayalım.


Reklam sektörünün kazancına diyecek bir şeyim yok. Her zaman olduğu gibi, işin aslından ve amacımızdan ne kadar uzağız. Ülkemizde kadınlarımız sosyal ve yaşamsal haklardan ne kadar uzak bunun farkında mıyız?


 


cheap Brand Viagra Seçme ve seçilme hakkımız olduğu halde ne kadarımız bunu hayata geçirebiliyoruz.


 


Ev kadınlarımız sosyal haklardan yararlanamıyor, çalışan kadınlarımızın büyük bir çoğunluğu devlet güvencesinde olmadan karın tokluğuna çalışmak zorunda. Hala başlık parasına satılan genç kızlarımız, töre cinayetlerine kurban gidenlerimiz, dövülen, dayak yiyen ırzına geçilen kadınlarımız varken bizler neyi kutluyoruz?


 


Elimizde var olan haklarımızda gün geçtikçe yavaş, yavaş elimizden alınmakta, bizler ise seyretmekteyiz.


 


Köylüsü, kentlisi, genci, yaşlısı, uyanın kadınlar, haklarımıza ve dünyada var oluşumuza sahip çıkalım. Eşit hak ve özgürlük için çok çalışmak ve birlikte hareket etmek gerekir. Birlikteliğin oluşturacağı gücün karşısında hiçbir şeyin duramayacağı gerçeğini hatırlayalım ve temel hak ve özgürlüklerimiz tam anlamı ile kazandığımızda hep birlikte bu günü kutlayalım.


  buy Retin-A


Ve o gün bizim ülkemiz kadınlarının gerçekten kutlanmaya değer bir günü olsun…


 


 


 


 


 


 


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.