Bodrum Gündem

ŞOK İSTİFA..

Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan istifa ettiğini açıkladı..

ŞOK İSTİFA..
16.04.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Yönetime yeni giren 4 kişi ile anlaşmazlıkların olduğu kaydeden Mustafa Erdoğan 7 kişilik yönetim kurulundan 3 kişi ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.


cheap Ventolin

İstifa gerekçesini, ikinci dönem de bir şeyler yapmayı hedefleyerek geldiğini ifade eden Mustafa Erdoğan şöyle devam etti; “Seçimlerde yanımıza da genç ve yeni arkadaşlarımızı alalım, onlarda bizlere ve derneğimize katkı sağlasın diye düşünmüştük. Fakat yeni arkadaşlar ile uyum sağlayamadık. Dört kişilik bir grup oluşturdular ve benim başkan olarak yapabileceğim bir şey kalmadı. Kendi başlarına karar alıp uyguluyorlar. Karar defterine bile başkanın ismini yazmıyorlar. Bu sıkıntılardan dolayı, denizciler Derneğinde ortamı bozmamak için eski yönetim kurulu üyeleri ve yedekler dahil olmak üzere istifa kararı aldık” dedi.


 


İlerideki günlerde Olağanüstü Genel Kurul istediklerini söyleyen ve gereken 340 imza toplamak üzere çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Başkan Erdoğan Nedim Danacı, Hüseyin Yılmaz da istifalarını verdiğini yedek üyelerin de önümüzdeki günlerde istifalarını vereceklerini kaydetti. Böyle davranılmasının gerekçesi olarak, kanuni olarak zorunlu olan


15 metre ve üzeri teknelere takılacak takip cihazlarının alımında iki farklı firma istenildiği ve anlaşmazlığın buradan çıktığı iddia ediliyor. Mustafa Erdoğan alınacak cihazlar ve süreç ile ilgili olarak şunları söyledi; “Bir yıldan beri süregelen görüşmeler yapılıyordu. Bu görüşmeler eski yönetim tarafından yapılmıştı. Bu arkadaşlar ilk iş olarak bunu değiştirmek istediler. Bende bir senelik yapılan çalışmayı bozamazsınız dedim. Yönetim kurulunda yardım sandığındaki görevli arkadaşımızın sattığı cihazın alınması konusunda direttiler. Onların işine engel oldum diye beni dışladılar sanıyorum.


 


Toplu alım sözleşmesi yapılarak 3 bin TL değerindeki cihazın 2 bin 650 TL ye anlaşma yapıldığı ve 50 TL lik kısmında Denizciler Derneğine ayrılması öngörülüyordu. Diğer markaların da fiyatların da aynı olduğu ancak alımdaki gecikme nedeni ile cihaz fiyatının 3 bin 100 TL olduğu öğrenildi.


 


misoprostol buy online

23 Ocakta yapılan seçimlerde, Mustafa Erdoğan 350 oyla yeni dönemde de başkan olmuştu.


2100 üyenin bulunduğu derneğin Genel Kuruluna 477 üyenin katıldı ve 472 üye oy kullanmış ve seçim sonunda Mustafa Odabaşı 122 oy alırken Mustafa Erdoğan 350 oyla yeni dönemde de başkan olmuştu.


order Nolvadex  


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.