Bodrum Gündem

Cefi Kamhi, Port Bodrum Yalıkavak Marinayı satıyor

Profilo Holdingin kurucusu Jak Kamhinin oğlu Cefi Kamhi, sahibi olduğu Port Bodrum Yalıkavak Marinayı Azeri kökenli dolar milyarderi işadamı Mübariz Mansimova satıyor.

Cefi Kamhi, Port Bodrum Yalıkavak Marinayı satıyor
17.04.2010
0
A+
A-

Cefi Kamhi’nin ‘hayalim’ dediği ve açmak için 7 yıl izin, yüzlerce imza beklediği marinanın satışı için başlatılan görüşmelerin fiyat düzeyinde yürütüldüğü öğrenildi.
Palmali Denizcilik’in patronu Mübariz Mansimov, sahip olduğu 129 gemi ile deniz taşımacılığında dünyanın ilk beşinde yer alan ve 48 şirketten oluşan Palmali Grubu’nun sahibi. Mansimov geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak’ta Tekfen’den satın aldığı ultra lüks Palmalife otelini açmıştı. Deniz taşımacılığı, gemi satışı ve kiralamasının yanı sıra liman işletmeciliği de yapan grup, Burgaz ve Volga’da Lukoil’e ait iki liman işletiyor. order Baclofen online Cialis Professional online

Türkiye’nin en büyük marinaları arasında sayılan Yalıkavak Marina’nın genişlemeye müsait bir yapısı var. Cefi Kamhi mali krizden kurtulmak için 35 milyon avroluk yatırımla hayata geçirdiği Marina’yı bir süredir satmak istiyordu. 
Mansimov, Levent’teki HSBC eski genel müdürlük binasında çok lüks bir otel inşa ediyor.
cheap Baclofen

Özel turistik hizmetlerin de verildiği marinada 17 odalı bir butik otel ve amfitiyatro da bulunuyor. Yüzde 85 doluluk oranıyla çalışan Port Bodrum Yalıkavak’ı işleten Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Yatırımları AŞ hakkında, Yapı Teknolojileri adlı şirket tarafından marinayla ilgisi olmayan bir alacak yüzünden iflas davası açılmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.