Bodrum Gündem

Vali Dr.Ahmet Altıparmak Turizm Haftası Nedeni İle Bodrumda..

Deniz Ticaret Odası tarafından organize edilen Akdenizde Yaşanan Tekneler adlı sergi Vali Dr. Ahmet Altıparmak tarafından Bodrum Kalesi, Haluk Elbe Sanat Galerisinde açıldı.

Vali Dr.Ahmet Altıparmak Turizm Haftası Nedeni İle Bodrumda..
18.04.2010
0
A+
A-


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Bodrum Kalesinde Deniz Ticaret Odası tarafından organize edilen, Seramik Sanatcısı Tufan Dağıstanlı tarafından hazırlanan ve  “Akdeniz’de Yaşanan Tekneler” adlı sergi Vali Dr. Ahmet Altıparmak katılımları ile ziyarete açıldı. Sergi açılışından önce kokteyl yapıldı. Kokteyle Vali Dr. Ahmet Altıparmak ile birlikte, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürü Eski Bodrum Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, Belde Belediye Başkanları, Meslek Örgütleri ve Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Prof.Dr.Aydın Ayaydın ve yaklaşık 100 kişi katıldı.

 


Vali Dr.Ahmet Altıparmak sergi ile ilgili şunları kaydetti. “Sanata olan ilgimden dolayı çok beğendim, güzel bir sergi. Sanatçımızı da tebrik ediyoruz. Bu kadar çok tekneyi bir arada görmekten memnun oldum. Güzel bir koleksiyon olmuş.” dedi.


 


Seramik sanatçısı Tufan Dagıstanlı’da Vali Dr.Ahmet Altıparmak tarafından onurlandırıldığını ifade etti. Sanatçı sergi ile ilgili şu bilgileri verdi “Fondaki Akdeniz renkleri ve üzerinde ticari ve savaş amaçlı teknelerin veya seyahat eden teknelerin bir koleksiyon basında sıralanması ile oluşan bir sergidir. Burada şu anda 40 adet parça işimiz vardır. Ancak 22 adet tekne çeşidimiz var. Bunlar önümüzdeki günlerde ilavelerle sayısı artmaya meyilli bir koleksiyon ve bilgi içeriklidir. Böyle devam edeceğiz.” dedi.



 

order colchicine
Vali Altıparmak ve Mehmet Kocadon sergiyi gezmeye gelen “Süper Baba” dizisinden tanınan Tiyatro Sanatçısı Şevket Altuğ ile karşılaşınca bir süre sohbet ettiler. Vali Dr.Ahmet Altıparmak seramik sergisinden sonra Kültür Bakanlığı El sanatları sergisini de gezerek yapılan ürünler ve nerelere ait oldukları hakkında bilgi aldı.

 


 


17-22/Nisan/2010


Seramik Sergisi


“Akdeniz’de Yaşanan Tekneler”


treatment of depression Seramik Sanatçısı Tufan DAĞISTANLI


Yer:Haluk Elbe Sanat Galerisi


Kokteyl Saati:19.00-21.00


Organizasyon:Deniz Ticaret Odası buy prozac


 


 


(FOTOĞRAFI BÜYÜK GÖRMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.