Bodrum Gündem

Engin Yörükoğlu alkışlarla uğurlandı…

Bodrum Yalı Beldesinde yaşayan Engin Yörükoğlu Bodrum Adliye Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Yalı Beldesinde Kızılağaç köyü mezarlığına defnedildi.

Engin Yörükoğlu alkışlarla uğurlandı…
26.04.2010
0
A+
A-


Gastrointestinal Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem  buy Fluconazole


Engin Yörükoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı dostu katıldı Cenaze törenine Fransa’da yaşayan oğlu Ozan ve kızı Elif katıldı.  Kurtalan Ekspres adına Celal Güven ve arkadaşlarını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün tahsis ettiği araçla, Bodruma geldiklerini açıkladı.


Cenaze Törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Sanatçı, Tolga Çandar, Edip Akbayram, Suavi, Batıkan Manço, Hayko Cepkin, Harun Özakncı, Fatih Erkoç, Cahit Berkay, Moğollar gurubu üyeleri,  Taner Ülgen ve çok sayıda dostu katıldı.


Engin Yörükoğlu Akciğer kanseri tedavisi görüyor ve uzun süredir rahatsız olmasına rağmen Moğolların tüm konserlerine katılıyordu.


Paxil online Moğollar grubunun davulcusu., Kurtalan Ekspresin kurucularından olan Engin Yörükoğlu’ nun  cenaze namazının ardından dostlarının elleri arasında alkışlarla uğurlandı.


 


Engin Yörükoğlu;


1948′te İstanbul′da doğdu. Müziğe 1963 yılında Gölcük′te Siyah İnciler grubuyla başladı. Daha sonra Selçuk Alagöz′ün grubuna girdi. Bu grupta ileride Moğollar′ı beraber kuracakları Cahit Berkay′la tanıştı. Moğollar′la gittiği Paris′te, gruptan ayrıldı. Daha sonraki yıllarda Cahit Berkay ile Paris′te çeşitli çalışmalar yaptı. Ayrıca Jazz müziğine yöneldi. Çeşitli triolar ve Quartetler kurdu. 1991′de Türkiye′ye dönen Yörükoğlu, halen İstanbul/Beyoğlu’nda Jazz


Stop isimli bir Jazz ve Rock kulübü ve Bodrum Kızılağaç köyünde de bir restaurant işletmekteydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.