Bodrum Gündem

Marmaris 6.Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali 19-23 Mayısta yapılacak

Marmaris 6.Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali 19-23 Mayısta yapılacak

Marmaris 6.Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali 19-23 Mayısta yapılacak
30.04.2010
0
A+
A-

Marmaris Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını gerçekleştireceği Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali 19-23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.
Marmaris’in uluslar arası platforma taşınmasında rol oynayan etkinlik olarak düzenlenen festivale bu yıl uluslar arası alandan katılımın daha da attığı bildirildi.
6’ncı Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali ile ilgili bilgi veren Marmaris belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Sedat Kirt, uluslar arası alanda olduğu gibi yurtiçinden de her bölgeden değişik kesimlerin festivale katılacağını belirterek  Festivalin denizle ilişkili bir çok etkinliği barındırdığını söyleyen Kirt, “Festivalin amaçları arasında deniz kültürünü sevdirmek ve bir deniz şehri olan Marmaris’i tanıtmak yer alıyor. Bu amaçla düzenlenen yarışmalar, sergiler, paneller her yıl daha geniş kitleleri çekiyor” dedi.
Zithromax online

cheap albuterol

Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali kapsamında düzenlenecek etkinliklerden birinin de her yıl olduğu gibi Fotoğraf Yarışması olacağını belirterek festival ile ilgili şunları söyledi. order Viagra
“Festivalle sokaklar birer sahneye dönüşürken, Halk Plajı ise bir çok sportif etkinliğin ana merkezi haline geliyor. Konserler binlerce kişi tarafından izleniyor, yarışmalar festivalin en renkli görüntülerinin ortaya çıktığı etkinlikler haline geliyor. Festivalin şüphesiz en çok ses getiren etkinliği ise dans gösterileri. Festival kapsamında önemli performans gruplarının sahne alması hedefleniyor.
Denizcilik ve Bahar Festivali ile Marmarislilere ve konuklarına 5 gün boyunca görsel bir şölen yaşatılıyor.


Bu yıl 6′ncısı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Denizcilik ve Bahar Festivali′nin programı ve ayrıntılı bilgi için .http://www.marmarisfestival.com/ ′a tıklayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.