Bodrum Gündem

Tez Tourun Ege bölgesi için 2010 hedefi 120 bin turist

2010 beklentileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, 2008 yılında 90 bine yakın turisti Ege bölgesine getirdiklerini hatırlatarak, bu yıl bu rakamın 120 bin civarında olacağını belirtti.

Tez Tourun Ege bölgesi için 2010 hedefi 120 bin turist
25.05.2010
0
A+
A-

Kuşadası Sealight Resort, Bodrum Virgin Otel ve Marmaris Select Maris’ de gerçekleştirilen sezon açılış kokteyllerinde Ege Bölgesi’ndeki partnerlerini bir araya getiren Tez Tour’un organizasyonlarına sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

buy Ventolin online order Clonidine

Turizm camiasından pek çok seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, davetlilerin sezon öncesi değerlendirmesi yaptıkları sohbetler eşliğinde devam etti.
Organizasyon sırasında 2010 beklentileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Tez Tour Yönetim Kurulu Başkanı  Levent Aydın, Ege Bölgesi’nin Akdeniz kadar önemli bir destinasyon olacağını bildirdi. 2009 sezonunun sektör için zorlayıcı bir dönem olduğunu hatırlatan Aydın, 2010 sezonunda dünya ekonomisindeki olumlu gelişmeler ve vizenin kaldırılması neticesinde  ülkemize daha fazla turistin gelmek istemesini güzel bir sezonun habercisi  olarak nitelendirdi.

buy Accutane online Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşmada turizmin katkısının büyük olduğunu dile getiren Aydın, 2008 yılında 90 bine yakın turisti Ege bölgesine getirdiklerini hatırlatarak, bu yıl bu rakamın 120 bin civarında olacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.