Bodrum Gündem

MHP BODRUM TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA…

08.07.2016
0
A+
A-

MHP bodrum ilçe teşkilatı bayramlaşma (5)

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Ramzan Bayramının birinci günü, bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkan Mehmet Tosun; “Bodrum Yarımadası’nda yaşayan vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz, MHP Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MHP bodrum ilçe teşkilatı bayramlaşma (6)MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenledikleri bayramlaşma törenine katılan herkese teşekkür eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun; “MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak bir aylık Ramazan ayının akabinde Ramazan Bayramını beraberlik ve birlik içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sabah Bayram namazı sonrası yaşlılarımız ziyaret ettik, aile büyüklerimizi ziyaret ettik. Bodrum Yarımadası’nda yaşayan vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bodrum Yarımadamıza tatil amacıyla gelen oldukça çok vatandaşımız var ve onların da bayramını kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız, sağlık ve mutluluk içerisinde bir bayram tatili geçiririz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.