Bodrum Gündem

Bodrumda Royal Asarlık Beach Hotelden Bir İlk Daha..

ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL-SPA , ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetimi Sistem Sertifikasını 23Mayıs itibari ile almaya hak kazanarak Bodrumda bir ilke daha imza attı.

Bodrumda Royal Asarlık Beach Hotelden Bir İlk Daha..
30.05.2010
0
A+
A-

buy Retin-A


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


2007 yılında ISO 9001:2000 &HACCP sistemini NQA firması(NQA, NICEIC Group Ltd)  ile belgeleyen ROYAL ASARLIK BEACH HOTEL  ailesi  2010 yılına  Müşteri memnuniyeti Standardı olan  ISO 10002 Şikayet Yönetim Sistemini belgeleyerek girdi.


Viagra without prescription Bodrum’da bu belgeye sahip tek otel olan Royal Asarlık Beach Hotel , misafir memnuniyetine verdiği önemi ve misafir odaklı yönetim anlayışını göstererek Bodrumda adından en fazla söz ettiren turizm yatırımları arasındaki yerini sağlamlaştırdığı kaydediliyor. Xenical pills


 


Misafir İlişkileri Müdürü Arzu Bıçakçı Yiğit kalite sistemini ve yönetim anlayışlarının gereği hizmet standartlarını sürekli iyileştirmek ve geliştirmek için çalıştıklarını ifade ederek; “Otel olarak tüm misafir şikayetlerini kelimenin tam anlamı ile bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. ISO 10002 ise bu şikayetlerden kaynaklanan misafir memnuniyetsizliğini memnuniyete dönüştürmenin yollarını gösteren bir standart olduğu için bize farkımızı ortaya koyma fırsatını verdi. Koşulsuz misafir memnuniyeti adına yapmış olduğumuz çalışmaların meyvesi olan bu belgenin bir başlangıç olduğu inancıyla çalışmalarımıza aynı şekilde devam ediyoruz. Bu belgeyi almamızda bize yol gösteren,destek olan  SAI International’dan Sayın Mustafa Kayacan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.