Bodrum Gündem

Lionlar motivasyon için Bodrum’da

Lionlar motivasyon için Bodrum’da

Topluma karşılıksız olarak hizmet eden Lions Kulüpleri, yeni gönüllülük dönemlerine motivasyon toplamak için Bodrum’da olacak. 

Bodrum Gündem Haber

11-12-13 Haziran’da gerçekleşecek olan “Dönem Buluşması”,  buzları kıracak Beyaz Gece, gönüllüleri heveslendirecek Polat Doğru ve Bodrum Sokakları temalı Turuncu Gala etkinlikleriyle yazı dolu dolu karşılayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüpleri’nin Genel Yönetmeni olarak 1 Temmuz’da göreve başlayacak olan İnci Otman, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret ederek Hapimag Sea Garden Resort tesislerinde gerçekleşecek olan buluşmaya davet etti.

Davetin ardından Otman ve Aras, toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri arasında güçlü ortaklıklar kurmanın önemini görüştü.

Pandemi koşullarına uygun gerçekleşecek buluşma sonrasında Lionları yoğun bir gündem bekliyor.

İstanbul Anadolu Yakası Lions Kulüpleri’nin 2021/22 hizmet yılı hedefleri kapsamında iklim değişikliğiyle mücadele için toplum bahçeleri, açlığın önlenmesi için gıda bankaları ve kadının güçlendirilmesi için etki merkezleri gibi toplumda etki yaratacak projeler yer alıyor.

“Üyelerimizin, ortaklarımızın ve gönüllülerimizin gücüne inanıyorum.” diyen İnci Otman, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki Lionların ve Leoların her zaman hizmete hazır olduğunu sözlerine ekleyerek kuşaklar arası, herkesi kapsayıcı ve hizmet odaklı bir dönem hedeflediğinin mesajını verdi.

 

Yorumlar