Bodrum Gündem

Bitezde Elsanatları Sergisi..

Bitez Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Bitez kadınlar kahvesinde açılan el sanatları kurslarına katılarak el ürünlerini değerlendiren kadınlar Bitez İskele Kafede sergi açtılar.

Bitezde Elsanatları Sergisi..
04.06.2010
0
A+
A-

Ayhan Ongun/Bodrum Gündem


Order Lamisil online


Daha önce 21-25 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Halk Eğitim Merkezinde açılan sergiye katılAN Bitezli kadınlar bu kez de ürünlerini Bitez halkının beğenisine sundular. 21 kursiyerin yaklaşık 100 e yakın ahşap boyama, takı tasarımı, vitray ve mozaik türü eserlerinin yer aldığı serginin açılışını Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü yaptı.


 


Halk Eğitim Merkezi yöneticileri,  Bitez Belediyesi meclis üyelerinin ve Bitez muhtarının da   Ventolin price hazır bulunduğu sergi açılışında yaptığı konuşmada Zeki KÖYLÜ özetle şunları söyledi: “Öncelikle böylesine güzel eserleri yaratan kadınlarımızı yürekten kutluyorum. Erkeklerin kahve köşelerinde pineklediği günümüz koşullarında kadınlarımızın bu üretken tavırları her türlü takdire layıktır. İl Özel İdaresi olarak bizlerde bu tür çalışmalara kaynak ayırarak destek oluyoruz. Bu çalışmaların kendi beldemde gerçekleştiriliyor olması beni ayrıca mutlu ediyor. Emeği geçen herkesi ve kursiyerlerimizi kutluyor, bu sanat eserlerini gerçekleştiren ellerinden öpüyorum.” Propranolol best prices


 


Sergi hakkında görüşlerine başvurduğumuz kurs öğretmeni Şahinde Kalyoncu Başmanav da duygularını şöyle dile getirdi: “ Bir yıla yakın zamandır çok zor koşullarda ve kıt olanaklarla kursumuzu sürdürmeye çalışıyoruz. Bütün güçlüklere rağmen kursiyerlerimiz gerçekten harika eserler ortaya koydular. Öncelikle onarı yürekten kutluyorum. Keşke bu sergi organizasyonu daha profesyonelce yapılsa ve arkadaşlarımızın ürünlerini daha çok kişinin izlemesini sağlayabilseydik. Biz yılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Bitez e yararlı olmaya gayret göstereceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.